Verbluffende eventlocaties in Oostende

Verbluffende eventlocaties in Oostende

Geef je meetings, teambuildings en lezingen dat tikkeltje meer. Een serieuze 'tikkel' in dit geval, want Oostende heeft enkele unieke locaties in petto. Het ideale decor om je team of klanten te verbluffen.

 

Wat denk je van een historisch fort, een driemaster of een paardenrenbaan?

 

 

Fort Napoleon

Het Fort van Oostende werd begin 19de eeuw gebouwd door Napoleon, maar vrees niet, het voldoet aan de modernste vereisten van een meeting venue. Met zijn unieke vorm, ligging midden de duinen en dakterras met adembenemend zicht op zee verras je makkelijk je genodigden. De plek voor meetings, feesten en seminaries.

 

 

Mercator

Ooit trotseerde dit voormalige schip van de Belgische koopvaardij hoge golven en woeste zeemonsters. Of dat zeiden de matrozen toch. Maar vandaag is de Mercator een toplocatie om je genodigden te ontvangen. Een receptie op het dek, een brunch onder het zeil en een kapiteinsdiner in het ruim, dit vergeten je gasten nooit meer.

 

 

Paarden en cultuur

Conferenties met de bravoure van de Belle Epoque en het gedaver van paardenhoeven op de achtergrond, het kan op de Wellingtonrenbaan van Oostende. Hier vind je een uitgebreid gamma aan zalen, aangepast aan jouw noden. Meer fan van het modernisme? Dan gaan de strakke lijnen van het vernieuwde cultuurcentrum De Grote Post je kunnen overtuigen.

 

 

Geen unieker decor dan de special venues aan zee. Grote evenementen, intieme diners, technologie-congressen en belangrijke meetings, Meet in Oostende feeft voor elk event een geschikte locatie. Ontdek het uitgebreide aanbod op de special venues website:

www.meetinoostende.be/nl/special-venues
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Vijf fascinerende locaties

Vijf fascinerende locaties

SPRDLUX EVENTS 10 jaar #harderbetterfasterstronger

SPRDLUX EVENTS 10 jaar #harderbetterfasterstronger

Opnieuw outdoor teambuildings in Oostende

Opnieuw outdoor teambuildings in Oostende

Advertenties