Steek jouw teambuilding in een 'duivels' jasje

Steek jouw teambuilding in een 'duivels' jasje

De voetbalkoorts stijgt, het Wereldkampioenschap komt eraan. Steek ook jouw volgende teambuilding of teamevent in een duivels jasje met 'The CityGame, World Cup Edition' van Perfect+ Event Productions.


De geplaatste landen zijn gekend, de poules worden verdeeld en vervolgens is het aan de teams om zo ver mogelijk te geraken. Stranden jullie in de halve finale of gaan jullie toch all the way tot in de finale. Veel hangt af van de spirit en gedrevenheid van de spelers én van de samenwerking binnen het team.

 

De stad is jullie speelveld, de tablet en gps essentiële delen van jullie uitrusting. Bepaal de tactiek, volg de juiste looplijnen en werk de kansen efficiënt af. Maar opgelet, de scheidsrechter houdt een oogje in het zeil.


De trofee staat al te blinken. Wie deze uiteindelijk bij een mexican wave, onder luid gejuich in de lucht mag steken wordt bepaald tijdens een spannende, unieke en interactieve strijd. Het programma is, afhankelijk van de kalender, te koppelen aan een wedstrijd op groot scherm met een drink of diner.


Meer info:

perfectplus.be/contact-perfect-event-productions

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures