2018 met jou in het buitenland? JADA wordt een beleving!

2018 met jou in het buitenland? JADA wordt een beleving!

Ibiza, Côte d’Azur, Praag, Dubai, … elke bestemming is mogelijk! Wil jij met je bedrijf met volle vaart vooruit vliegen, dan is een incentive reis een schitterend idee. JADA events vliegt mee en zorgt ervoor dat alles uitstekend georganiseerd is zodat jij ten volle kunt genieten.

 

"SAS Institute ging jullie al voor en trok recent met JADA events per charter naar de prachtige Côte d’Azur, voor een tweedaagse Company Trip. Op vrijdag kozen de 90 deelnemers uit een gevarieerd aanbod aan uitdagingen. De avontuurlijk ingestelden leefden zich met SUPboards uit op de Middellandse Zee of trokken de bergachtige omgeving in per e-Bike. Daarnaast stonden ook een speedboot toer langs de mondaine kustvilla’s van o.a. Bono, een rit met kleine scooter-autootjes én een beach-run op het programma. De romantische zielen bezochten het charmante stadje Èze in combinatie met een workshop bij de bekende parfumerie Galimard. Tussen de voor- en namiddagactiviteit genoot de groep van de gezamenlijke picknick lunch aan het strand, in de zonovergoten baai", vertellen Danny en Jan, zaakvoerders van JADA events.

 

"Na een opfrismoment in het spa-hotel vertrokken we naar de prachtige dinerlocatie op het strand van badplaats Juan les Pins. Hier genoten de SAS'ers van een receptie in het zand met aansluitend een diner met zonsondergang en een knallende party met open seaview! Op zaterdag konden de gasten uitslapen en genieten van een verkwikkend ontbijt met uitzicht over de prachtige omgeving, om daarna op eigen tempo naar hartenlust te genieten van het zwembad, het strand, de uitgebreide SPA faciliteiten, een wandeling of trip naar Nice, Cannes of Antibes. De zon liet zich van haar beste kant zien en zorgde mee voor een prachtige trip aan de Côte d’Azur. Ja Da was nice!"

 

Beginnen de reiskriebels al te komen? Voor een vrijblijvende offerte kun je JADA events bereiken via info@jada-events.be of op het nummer 0475 541 247.

www.jada-events.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Haal alles uit je event software met de Halito! Academy

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Waarom Koninklijke Jaarbeurs werd verkozen tot Beste Congreslocatie van 2022

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Haal meer energie uit jouw event #OpPapendal!

Advertenties