EventSummit 2019, 31 januari in Rotterdam Ahoy

EventSummit 2019, 31 januari in Rotterdam Ahoy

Het heeft even geduurd, maar de locatie en datum voor EventSummit 2019 zijn bekend. Organisatoren Joris & Arjen trekken terug naar Ahoy! Twee jaar geleden in Hal 1, komende editie in Hal 2, 3, 4 en 5.

 

Arjen Lemstra: "We zijn blij dat we weer terug gaan naar Rotterdam. Deze stad is bezig om zichzelf steeds te vernieuwen met een 'niet lullen, maar poetsen' mentaliteit en werd aanbevolen door Lonely Planet als coole stad die je gezien moet hebben."

 

"Om door te kunnen groeien naar 550 tot 600 exposanten, hebben we gekozen voor Hal 2 t/m 5, totaal 13.500 m2. Vorig jaar kenden we niet alleen een groei van exposanten, maar ook 50% meer bezoekers. Ook zijn we weer iets eerder in het jaar gaan zitten, om de inkopers van events de kans te geven om zich vroeg in het jaar te kunnen oriënteren", voegt Joris Bots er aan toe.

 

Er zijn op dit moment al 120 mooie bedrijven die hun deelname bevestigd hebben. De organisatie heeft alle positieve en negatieve punten van de afgelopen editie ter harte genomen, zodat de 11de editie weer beter zal worden dan de 10 ervoor.

www.eventsummit.nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures