Gezocht (m/v): fulltime Flügel-eend om te dansen op evenementenGezocht (m/v): fulltime Flügel-eend om te dansen op evenementen

Het bedrijf FLS Nederland, dat het alcoholische roze drankje Flügel maakt, heeft een opmerkelijke vacature. Ze zoeken een voltijds Flügel eend die danst op evenementen en in reclames gaat spelen.

 

Geïnteresseerden hebben bij voorkeur 'ervaring in de mascottebranche' en beschikken over de nodige party skills: het nieuwe gezelligheidsdier weet alles van de laatste danstrends en kijkt welke het beste aanslaan bij het feestende publiek. Als eend ben je geen marionet: in de functie mag je 'meedenken over het eendenbeleid van de komende jaren'.

 

De mascotte werkt 40 uur in de week en is 'dag en nacht beschikbaar voor ad hoc-projecten'. Daarbij zorgt hij of zij er zelf voor dat het pak netjes blijft.

 

De ideale kandidaat is een 'gezelligheidsdier die niet vies is van een feestje'. Maar het bedrijf geeft nog wel een waarschuwing mee. "Het is een vrij eenzame baan, terwijl je de hele dag omringd bent met mensen."

 

Volgens Robin Van der Stoep, marketingmedewerker bij FLS Nederland, is er flink wat interesse voor de functie. "We hebben al tientallen sollicitaties binnen. We hadden wel wat interesse verwacht, maar zeker niet zoveel."

 

Toch liever een andere job? Bekijk alle vacatures in de evenementensector

Bron: HLN 26/03 via License2Publish / Photo: Flügel - 02-04-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - 8 e-mailmarketing tips voor eventsTIP! - 8 e-mailmarketing tips voor events
5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent
Gratis events zijn waardeloos: waarom het een goed idee is om je bezoeker te laten betalenGratis events zijn waardeloos: waarom het een goed idee is om je bezoeker te laten betalen
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant