5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent

5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent

Een tijdelijke accommodatie kan op vrijwel iedere locatie geplaatst worden. Op het strand, in een kasteeltuin, in een weiland. In de loop der jaren hebben ze bij Kontent Structures al vele tenten geplaatst op unieke locaties.

 

Hierbij vijf spectaculaire locaties uit de portfolio van Kontent:

 

Hofvijver Den Haag

De Hofvijver is wellicht de bekendste vijver van Nederland. Voor de Innovative Enterprise Conferentie is er door Kontent Structures een tent geplaatst op een ponton in de Hofvijver. Een volledig transparante tent, zodat het publiek kon genieten van het spectaculaire uitzicht op onder andere de werkkamer van de minister-president.

 

 

Afsluitdijk

De innovatieconferentie 'Making Waves' vond plaats op een bijzondere locatie, in het midden van de Afsluitdijk. Vanwege het thema 'water' werd voor deze locatie gekozen. Op de Breezanddijk heeft Kontent Structures een etagetent gebouwd. Op de begane grond vond de conferentie plaats in de daarvoor ingerichte conferentiezaal. De eerste verdieping was ingericht als loungeruimte inclusief horecavoorzieningen en een overdekt terras. De gasten hadden hierdoor een fantastisch uitzicht over het IJsselmeer.

 

 

Rijnbrug

Naast tenten voor evenementen en conferenties bouwt Kontent Structures ook regelmatig tenten op het gebied van werk en opslag. Zo werd er ook een werktent gebouwd op de Rijnbrug bij Oosterbeek. Een meterslange werktent die ervoor moest zorgen dat er op een veilige en weerbestendige manier doorgewerkt kon worden aan de brug.

 

 

Brouwersdam

In 2013 werd de PWA Wereldcup windsurfen gehouden nabij de Brouwersdam. Voor dit evenement werden er een 2 tijdelijke accommodaties geplaatst inclusief een terras, met uitzicht over het water. De hoofdaccommodatie werd onder andere gebruikt als horecagelegenheid en ook de huldiging vond in de tent plaats.

 

 

Terras Amstelhotel

Een aantal jaar geleden heeft Kontent Structures een transparant tentpaviljoen geplaatst bij één van de meest inconische hotels van Nederland: het Amstel Hotel. Op het terras aan het water werd na nauwkeurig meetwerk een accommodatie met glazen wanden en een transparant dak geplaatst. Door dit tentpaviljoen zaten de gasten warm en droog maar werd het prachtige uitzicht over de Amstel behouden.

 

 

 

Kontent Structures is al 20 jaar een professionele dienstverlener in tijdelijke accommodaties, actief door heel Europa. Naast het verhuren van tentpaviljoens houdt Kontent zich ook bezig met innovatie en productie van tentmaterialen en vloeren. Bij Kontent kunt u terecht voor het huren van een tent voor evenementen, (bedrijfs)feesten, opslagtenten, doorwerktenten of tijdelijke huisvesting.

 

Ben je benieuwd wat Kontent Structures voor jou kan betekenen? Neem contact op via info@kontent.nl of +31 172 611 990.

www.kontent.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

'Cheers' met budgetvriendelijke Apéroboxen

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Binnenkort trouwen? Feestzalen stilaan volzet in 2022

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Massa-evenementen: 'Risico op besmetting niet groter dan thuis'

Advertenties