Belg Gerd De Bruycker (Cisco) juryvoorzitter Best Event Awards 2018

Belg Gerd De Bruycker (Cisco) juryvoorzitter Best Event Awards 2018

De Belg Gerd De Bruycker, Marketing Director bij Cisco Systems, wordt juryvoorzitter van de Best Event Awards 2018.

 

Gerd, die verantwoordelijk is als de CMO voor Noord-Europa en de leiding heeft over het Emea Events Team, zal een jury voorzitten bestaande uit marketingcommunicatiemanagers van bekende multinationals, investeerders in live communicatie en vertegenwoordigers van vakverenigingen uit de hele wereld.

 

De aankondiging werd gedaan tijdens de Bea World Advisory Board Meeting, die plaatsvond van 3 tot 6 maart op de Azoren. Na een online stemronde komt de jury bijeen in Coimbra, Portugal - waar het Bea World Festival wordt gehouden op 21-24 november 2018 - om de live presentaties van de genomineerden bij te wonen en de winnaars te bekronen.

 

Gerd, die ook in 2016 voorzitter van de jury was, is gespecialiseerd in de integratie van eventmarketing in de totale marketingmix als onderdeel van customer journeys en touchpoint-strategieën voor het publiek. Hij en zijn team zijn verantwoordelijk voor de evenementen van Cisco in de regio, zoals Cisco Live, Cisco's deelname aan beurzen, evenementenstrategie en services voor het inschakelen van landen. Voordat hij meer dan 7 jaar geleden bij Cisco in dienst trad, werkte hij bijna tien jaar bij Microsoft, voornamelijk in marketingfuncties voor evenementen op nationaal, regionaal en wereldwijd niveau. Hij is ook gastspreker op een hogeschool.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures