Teambuilding in Oostende

Teambuilding in Oostende

Nergens anders vind je zoveel open ruimte als in Oostende: stad, strand, zee, grote open monumenten - je kunt hier echt hechte teams smeden tijdens de beklijvendste activiteiten.

 

We zetten enkele opties voor je op een rijtje:

 

 

Ontsnappen

'Escape from Fort Napoleon' is een uniek teamspel waarbij het fort dienstdoet als gevangenis. Gevangenisbewaarders sluiten je team op en je komt onder het bewind van een strenge directeur. Verschillende activiteiten moeten in groep worden afgewerkt om te ontsnappen.

 

 

Watersporten

Oostende zou de koningin der badsteden niet zijn zonder watersporten zoals zeilen. Wie op zoek is naar sensatie moet de powerboat proberen. Tegen hoge snelheden door de golven klieven, wie durft? Wie op eigen kracht de zee wil trotseren, kan kajakken of raften.

 

 

Strand

Hou je de voetjes liever droog, dan kun je blokarten. Het lijkt op gokarten, maar dan op het strand en met een zeil boven je hoofd. De blokart ziet eruit als een zeilwagen, maar is lichter van constructie. Voor wie het iets technischer mag, biedt kiten een uitdaging.

 

 

Stad

Genoeg van zee en strand? Trek dan de stad in met een gokart en ontdek Oostende. Je zult van de ene verbazing in de andere vallen. Als je liever te voet op ontdekkingstocht gaat, kun je kiezen uit een van de vele Citygames. Honger? Die kun je stillen tijdens een culinaire wandeling, waarbij je een geleide wandeling combineert met een stop in verschillende restaurants, waar je telkens één gerecht proeft en weer verder gaat. Overleg, leiderschap, creativiteit, communicatie en vertrouwen zullen de sleutel naar de vrijheid vormen.

 

 

Schermen

Mag het wat sportiever? Ga dan schermen in Fort Napoleon. Na een bondige uitleg over de schermsport kunnen tactisch vernuft en stressbestendigheid getoetst worden. Concentratie en stalen zenuwen zijn daarbij van levensbelang. Daag je collega's uit en laat gezonde competitiviteit primeren!

 

 

Advies nodig bij het organiseren van je evenement of teambuilding in Oostende? Neem contact op met Meet in Oostende via:

www.meetinoostende.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Halito!
Pimp je webinar
Halito!|27 November 2020

Ga voor nog meer beleving en pimp je webinar met eigen opnamestudio, een muzikaal intermezzo, een lachsessie, of ... De mogelijkheden bij Webinarbox zijn eindeloos!


Mag het nog meer zijn? Een volledige totaalbeleving voor, tijdens en na jouw online of hybride event? Laat je inspireren door onze extra's om je webinar te pimpen tot totaalbeleving. Daag ons uit met je specifieke vraag en we ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures