Teambuilding in Oostende

Teambuilding in Oostende

Nergens anders vind je zoveel open ruimte als in Oostende: stad, strand, zee, grote open monumenten - je kunt hier echt hechte teams smeden tijdens de beklijvendste activiteiten.

 

We zetten enkele opties voor je op een rijtje:

 

 

Ontsnappen

'Escape from Fort Napoleon' is een uniek teamspel waarbij het fort dienstdoet als gevangenis. Gevangenisbewaarders sluiten je team op en je komt onder het bewind van een strenge directeur. Verschillende activiteiten moeten in groep worden afgewerkt om te ontsnappen.

 

 

Watersporten

Oostende zou de koningin der badsteden niet zijn zonder watersporten zoals zeilen. Wie op zoek is naar sensatie moet de powerboat proberen. Tegen hoge snelheden door de golven klieven, wie durft? Wie op eigen kracht de zee wil trotseren, kan kajakken of raften.

 

 

Strand

Hou je de voetjes liever droog, dan kun je blokarten. Het lijkt op gokarten, maar dan op het strand en met een zeil boven je hoofd. De blokart ziet eruit als een zeilwagen, maar is lichter van constructie. Voor wie het iets technischer mag, biedt kiten een uitdaging.

 

 

Stad

Genoeg van zee en strand? Trek dan de stad in met een gokart en ontdek Oostende. Je zult van de ene verbazing in de andere vallen. Als je liever te voet op ontdekkingstocht gaat, kun je kiezen uit een van de vele Citygames. Honger? Die kun je stillen tijdens een culinaire wandeling, waarbij je een geleide wandeling combineert met een stop in verschillende restaurants, waar je telkens één gerecht proeft en weer verder gaat. Overleg, leiderschap, creativiteit, communicatie en vertrouwen zullen de sleutel naar de vrijheid vormen.

 

 

Schermen

Mag het wat sportiever? Ga dan schermen in Fort Napoleon. Na een bondige uitleg over de schermsport kunnen tactisch vernuft en stressbestendigheid getoetst worden. Concentratie en stalen zenuwen zijn daarbij van levensbelang. Daag je collega's uit en laat gezonde competitiviteit primeren!

 

 

Advies nodig bij het organiseren van je evenement of teambuilding in Oostende? Neem contact op met Meet in Oostende via:

www.meetinoostende.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties