Ontdek wat de natuur met je doet op het Domein van de Grotten van Han

Ontdek wat de natuur met je doet op het Domein van de Grotten van Han

Het nieuwe seizoen brengt een hele frisse wind mee op het Domein van de Grotten van Han. Een volledig nieuwe sprookjesachtige verlichting laat je de Grot herontdekken zoals nooit tevoren. Een betoverend bezoek, met 3 sterren in de Michelin Gids.

 

De grote Wapenzaal, in het hart van de Grot, ondergaat momenteel een metamorfose: er wordt een nieuw groot platform aangelegd, ideaal voor recepties en evenementen op maat. Tegen juli kun je er een nieuwe magische licht- en muziekshow bezichtigen.

 

Het Wildpark, verkozen tot beste Wildlife Park en dit jaar 5 keer genomineerd voor de Diamond Themepark Awards, ontdek je in alle vrijheid te voet (wandelpad van 2,5 km of 5 km) of met de Safari-car. In dit adembenemend mooie Domein van 250 ha kun je onder meer de Europese 'big five' spotten: de beer, de wolf, de lynx, de veelvraat en de Europese bizon.

 

 

Bedrijfsevenementen

Het Domein van de Grotten van Han, zonder twijfel één van Wallonië's mooiste locaties, is de ideale site voor je bedrijfsevent. Met een capaciteit van 100 tot 3.000 mensen, parkeerplaatsen voor 1500 auto's, 2 restaurants met in totaal 500 plaatsen, ... en enorm veel flexibiliteit. Wil je graag een familiedag organiseren waar nog lang over nagepraat zal worden? Een teambuilding dat harten sneller doet slaan? Of een seminarie in het hart van de natuur? Jouw fantasie is onze enige limiet in het uitstippelen van jouw evenement!

www.grotte-de-han.be/nl/ondernemingen

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures