Gratis event: Jaarbeurs Pitchen voor Eventmanagers

Gratis event: Jaarbeurs Pitchen voor Eventmanagers

Op 26 maart organiseert Jaarbeurs het event Pitchen voor Eventmanagers in Media Plaza in Utrecht. Leer in één middag hoe jij jezelf als eventmanager op de kaart zet: hoe je een nieuw idee voor een event pitcht bijvoorbeeld, of die nieuwe opdracht binnenhaalt middels een overtuigende pitch.

 

Kortom: een event volledig afgestemd op jou! Na het inhoudelijk programma waar je als heuse 'pitch Queen of King' wordt klaargestoomd voor de dag van morgen, smul je van exclusieve hapjes, gepitcht door de 'masterchef' van Jaarbeurs zelf, tijdens een walking dinner.

 

Het programma wordt je volledig kosteloos aangeboden en aansluitend bezoek je als VIP-gast van Jaarbeurs het NK Pitchen waar je je kunt laten inspireren door de beste pitchers van Nederland. De tickets hiervoor kosten € 99,- maar Jaarbeurs heeft een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar. Meld je dus snel aan want op=op!

 

Registreer je snel

 

 

Programma

 • 14:45 - 15:30 Rutger Bremer | Momice
  Al jouw events AVG-ready
  Praktische tips over wat wél mag! In een interactieve sessie vertelt Momice oprichter Rutger Bremer alles over de nieuwe privacywetgeving - en hoe je events zo inricht dat je aan alle voorwaarden voldoet. Je krijgt praktische tips & tricks en er is voldoende ruimte voor al jouw vragen.
 • 15:30 - 16:30 Sjoerd Weikamp | EventBranche 
  In no time jouw events naar een hoger plan tillen?
  In 60 minuten klaar om je eventmarketing en live communicatie naar een nog hoger plan te tillen? Sjoerd Weikamp, hoofdredacteur en eigenaar van EventBranche, Gouden Giraffe en The Next Event stoomt je klaar. Hij neemt je mee langs de 5 trends en ontwikkelingen die je vak veranderen. 5 tools, app's en innovaties die de impact van jouw volgende event vergroten én je krijgt dé 5 gouden lessen van de winnaars van de Gouden Giraffe Event Awards.
 • 16:30 - 17:00 Pauze
 • 17:00 - 18:15 Nathalie Mangelaars | Pitch Academy
  Een pitch is geen monoloog maar de start van een dialoog.
  Als eventmanager kun je tegenwoordig niet meer zonder een sterke pitch. Bijvoorbeeld op het moment dat je tegenover een potentiële opdrachtgever zit of wanneer je mensen wilt beïnvloeden om in jouw ideeën mee te gaan. Overtuigend jezelf, je ideeën en/of je bedrijf kunnen presenteren is belangrijk. Denk je dat jouw pitch nog wel wat scherper kan? Tijdens deze interactieve workshop geeft Nathalie je op een laagdrempelige manier handvatten om aan de slag te gaan met je pitch!
 • 18:15 -19:30 Walking dinner
 • 19:30 - 23:00 NK Pitchen
  Onze spanningsboog is kort. We willen sneller en nóg specifieker weten waarom we naar een verhaal, boodschap of opdracht luisteren. Goed kunnen pitchen is daarom belangrijker dan ooit. Laat je inspireren door de beste pitches van Nederland tijdens een spectaculaire show. Gratis voor deelnemers van 'Pitchen voor eventmanagers'.

Registreer je snel op:

jaarbeurs-pitchen.momice.events

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures