TOP 5 tijdelijke accommodaties voor de auto-industrie

TOP 5 tijdelijke accommodaties voor de auto-industrie

Wanneer er voor conferenties, beurzen of evenementen niet voldoende beschikbare ruimte is, sta je als organisator voor een uitdaging. Tijdelijke structuren zijn dan dé perfecte oplossing.

 

Al jarenlang blijkt Neptunus een geschikte partner voor de automotive industrie. Maak kennis met enkele oplossingen van de specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen:

 

 

Productlaunch | Tijdelijk gebouw

Voor de exclusieve presentatie van de nieuwe Audi TT werd een tijdelijke evenementlocatie gebouwd in het centrum van Frankfurt. De accommodatie was zowel van buiten als binnen een echte eyecatcher: een briljant podium voor het nieuwe Audi-model. Het design van 2.700 m2 en hoogte van 10 meter werd voorzien van complete 'wrapping' en thermisch dak. In de structuur werd een heuse racebaan gemaakt met hellend vlak van 45°. Na afloop van de vijfdaagse productlaunch werd het gebouw binnen no-time weer gedemonteerd.

 

 

 

Race evenement | Hospitality ruimte

Voor de 24 uur van Le Mans werd Neptunus door de raceteams van Ford, Toyota en Aston Martin gevraagd om een hospitality accommodatie te ontwerpen en plaatsen om hun VIP-gasten te kunnen ontvangen tijdens het race evenement. Een mooie gelegenheid om de diversiteit van de verschillende structuren te laten zien. Structuren met meerdere verdiepingen, aangeklede terrassen en voorzien van complete inrichting: de strak vormgegeven accommodaties gaven de gasten een perfect zicht op de racebaan. Naast Le Mans zijn Neptunus structuren ook regelmatig op het circuit van Francorchamps en Zolder te vinden.

 

 

 

Beurs & Festival | Hospitalityaccommodatie

Voor Goodwood Festival of Speed in Engeland, het beroemde jaarlijkse motorsportevent, was bandenfabrikant Michelin op zoek naar een exclusief beursplatform. Een mooie klus voor Neptunus, die een waanzinnig twee verdiepingen tellend gebouw ontwierp en plaatste. Het bijzondere aan het ontwerp was de open voorzijde, waardoor bezoekers direct zicht kregen op de tentoongestelde modellen.

 

 

Werkplaats

Om de productieoverlap van twee vrachtwagenmodellen te kunnen faciliteren, wenste producent Volvo een tijdelijke productiefaciliteit voor een periode van 6 maanden. Binnen twee weken werd een complete werkplaats gebouwd van 750 m2 in Gent. Bijzonder detail: de massieve vloer die geschikt is voor een belasting van 2,5 ton. De productiewerkzaamheden voor beide modellen konden zonder problemen worden voortgezet.

 

 

 

Showroom

Voor McLaren Supercars werd binnen 1 week een tijdelijke showroom gebouwd waar de sportmodellen van de beroemde autofabrikant werden tentoongesteld. Na 3 weken was de showroom volledig operationeel, voorzien van grote glaspanelen, extra grote deuren, kantoorruimte, keuken- en toiletfaciliteiten. De showroom wordt ingezet voor een periode van 14 maanden tot de nieuwbouw gereed is.

 

www.neptunus.eu
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Ijzersterk marketingplan nodig? Download nu onze nieuwe mediakit 2022

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Meer dan 700 exposanten bevestigd voor ISE 2022

Webinar en Whitepaper: De do’s en don’ts van (online) vergaderen

Webinar en Whitepaper: De do’s en don’ts van (online) vergaderen

Advertenties