7theaven laat je evenement extra schitteren7theaven laat je evenement extra schitteren

Al jaren verzorgt 7theaven event decoratie, met de Airclouds en de Projection Spheres als absolute paradepaardjes. Sinds begin dit jaar komen hier ook de Mirror Spheres bij.

 

Deze grote en exclusieve bollen hebben in tegenstelling tot de andere opblaasbare objecten van 7theaven geen permanente motor nodig. Ze zijn perfect luchtdicht zodat ze na het opblazen ook zonder stroompunt overal gezet of gehangen kunnen worden. De Mirror Spheres hebben een strak en spiegelend oppervlak en zijn verkrijgbaar in het goud, zilver, rood of blauw en dit in verschillende afmetingen van 1 tot 3 meter doorsnede.

 

Op de website van 7theaven vind je ook nog tal van andere decoratie-elementen zoals gouden en zilveren cones en peakers.

 

 

15 jaar!

Op 25 en 26 april viert 7theaven, naast de ingebruikname van het nieuwe hoofdkantoor, ook haar 15de verjaardag. Samen met Fabula Productions en Art Of Confusion, die dit jaar respectievelijk 10 en 25 jaar bestaan, wordt er dan een exclusief belevingsevenement op poten gezet dat doorspekt zal zijn met exclusieve wereldpremières.

 

 

De plaatsen zijn beperkt. Wil jij er bij zijn en een uitnodiging ontvangen voor dit unieke event? Stuur dan je contactgegevens door naar 25jaar@artofconfusion.be en ontvang binnenkort alle details in je mailbox.

SaveSave


7theaven.be

advertorial02-03-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe blijf je je virtuele bezoekers boeien?Hoe blijf je je virtuele bezoekers boeien?
The hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementenThe hero's journey - storytelling uit Hollywood voor evenementen
Nederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestivalNederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestival
Advertenties

In de kijker

VIPtruck

VIPtruck

Luxueuze top VIP ontvangstruimte.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]