Primeurs tijdens EventSummit 2018Primeurs tijdens EventSummit 2018

Het aftellen naar de feestelijke 10de editie plaats van EventSummit is begonnen. Donderdag 15 februari is het zo ver. Naast een uitverkochte vloer met 525 exposanten, 5.000 bezoekers, een uitverkocht Congres met 400 eventmanagers en een afsluitend feest, zijn er ook enkele primeurs dit jaar.

 

Eén van de nieuwigheden waar de beurs mee uitpakt is een 360 graden livestream van het interview met Duncan Stutterheim (ID&T) tijdens EventSummit. Op 15 februari om 12.50 uur kun je voor de 360 graden livestream volgen via Youtube. "Er wordt met geavanceerde nieuwe technieken gewerkt, zoals een VR Robot, om zowel het publiek en de online kijkers een nog intensievere VR ervaring te geven. Wat je om je heen ziet op Youtube, ervaart ook het publiek in de zaal! De kijker 'loopt' tijdens de VR360 video door de FestivalStage van EventSummit heen en kan ook vragen stellen aan Duncan Stutterheim. Uniek!"
 

Dit jaar geen ongemakkelijk gestaar naar borsten om de naambadge van je gesprekspartner te kunnen lezen. "Nee, iedereen krijgt een interactief polsbandje. Heel simpel, schud iemand de hand en je wisselt gegevens uit. Je ziet deze naam gelijk in je app of je ontvangt deze aan dag later in je mail. Stuur net als Tinder een invite en bij acceptatie ontvang je beide alle gegevens om een kop koffie te gaan drinken! Shake On is een helder concept wat voor meer verbinding moet gaan zorgen!" Wij zijn benieuwd.

 

En dan nog een kleine primeur die net binnenkwam. Je kunt tijdens EventSummit in de garage van de RAI voor het eerst per uur betalen. In plaats van de € 18, ongeacht de tijdsduur, kun je nu bij een kort bezoek € 4,00 per uur betalen.

 

Ook eventplanner.be is er bij! Bezoek ons op stand A112.


www.branchecontact.nl/eventsummit

11-02-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?TIP! - Hoe bereken je nu de ROI van je event in de praktijk?
5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent
Speech van Obama op je event? Dat is dan 400.000 euroSpeech van Obama op je event? Dat is dan 400.000 euro
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 12-04AV planner en spin in het web
  Showdesign
  Gelderland
 2. 12-04Fulltime AV technicus – Techniek junkie
  Showdesign
  Gelderland
 3. 10-04Freelance spelbegeleider citygames
  Gevago bvba
  Limburg