Primeurs tijdens EventSummit 2018

Primeurs tijdens EventSummit 2018

Het aftellen naar de feestelijke 10de editie plaats van EventSummit is begonnen. Donderdag 15 februari is het zo ver. Naast een uitverkochte vloer met 525 exposanten, 5.000 bezoekers, een uitverkocht Congres met 400 eventmanagers en een afsluitend feest, zijn er ook enkele primeurs dit jaar.

 

Eén van de nieuwigheden waar de beurs mee uitpakt is een 360 graden livestream van het interview met Duncan Stutterheim (ID&T) tijdens EventSummit. Op 15 februari om 12.50 uur kun je voor de 360 graden livestream volgen via Youtube. "Er wordt met geavanceerde nieuwe technieken gewerkt, zoals een VR Robot, om zowel het publiek en de online kijkers een nog intensievere VR ervaring te geven. Wat je om je heen ziet op Youtube, ervaart ook het publiek in de zaal! De kijker 'loopt' tijdens de VR360 video door de FestivalStage van EventSummit heen en kan ook vragen stellen aan Duncan Stutterheim. Uniek!"
 

Dit jaar geen ongemakkelijk gestaar naar borsten om de naambadge van je gesprekspartner te kunnen lezen. "Nee, iedereen krijgt een interactief polsbandje. Heel simpel, schud iemand de hand en je wisselt gegevens uit. Je ziet deze naam gelijk in je app of je ontvangt deze aan dag later in je mail. Stuur net als Tinder een invite en bij acceptatie ontvang je beide alle gegevens om een kop koffie te gaan drinken! Shake On is een helder concept wat voor meer verbinding moet gaan zorgen!" Wij zijn benieuwd.

 

En dan nog een kleine primeur die net binnenkwam. Je kunt tijdens EventSummit in de garage van de RAI voor het eerst per uur betalen. In plaats van de € 18, ongeacht de tijdsduur, kun je nu bij een kort bezoek € 4,00 per uur betalen.

 

Ook eventplanner.be is er bij! Bezoek ons op stand A112.

www.branchecontact.nl/eventsummit
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe bereid je je eventlocatie voor op het nieuwe normaal?

Hoe bereid je je eventlocatie voor op het nieuwe normaal?

België voert Covid Safe Ticket in voor evenementen

België voert Covid Safe Ticket in voor evenementen

Pukkelpop gooit de handdoek in de ring: festival geannuleerd

Pukkelpop gooit de handdoek in de ring: festival geannuleerd

Advertenties