beMatrix wint iF Design Award 2018 met LEDskin

beMatrix wint iF Design Award 2018 met LEDskin

beMatrix heeft dit jaar de iF Design Award, de wereldberoemde designprijs gewonnen. Het winnende product, LEDskin®, won in de discipline 'Product', in de categorie 'public/retail'.

 

Elk jaar organiseert de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld, iF International Forum Design uit Hannover, de iF Design Award. LEDskin® kon de 63-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen met zijn unieke LED tegel die perfect compatibel is qua inbouw met het modulaire aluminium standenbouw systeem van beMatrix. De concurrentie was groot: meer dan 6.400 inschrijvingen uit 54 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te mogen ontvangen.

 

 

"Na de Red dot award in 2017 & de award voor 'Best Innovation 2017' in UK, is deze iF award wederom een internationale erkenning voor het innovatieve & slim design van LEDskin®! Het is tevens een bevestiging van onze slogan 'Always the first to stand out' waarmee we in 2018 naar aanleiding van '25 years of frame' communiceren", merkt Stefaan Decroos, CEO beMatrix, op.

 

 

 

LEDskin®

LEDskin® creëert nieuwe kansen en geeft extra waarde aan zowel modulaire systemen als de LED-markt. De innovatie ligt in het feit dat deze nieuwe video tegel is geënt op beMatrix DNA. LEDskin® is eveneens 62mm dik en daardoor naadloos én makkelijk te monteren in een nieuwe of bestaande beMatrix stand.

 

Met behulp van panelen of textiel creëert u bovendien een naadloos afgewerkte achterkant. Ook kunnen de zijkanten perfect afgewerkt worden met de bestaande coverprofielen. De LED tegels worden automatisch uitgelijnd met elkaar. De line-up van de LEDskin® tegels is grenzeloos en elk creatief concept als een mozaïek, strips, ... kan worden uitgevoerd. LEDskin® heeft alle voordelen van het beMatrix systeem: strak, snel, eenvoudig & zonder gereedschap op & af te bouwen & heel licht!

 

 

LED Innovaties, just around the corner

Van 6 t.e.m. 9 februari was beMatrix present op de internationale ontmoetingsplek voor de AV sector: Integrated Systems Europe (kortweg ISE), in Amsterdam. Dit was meteen ook het moment om enkele nieuwigheden in het LEDskin® gamma te introduceren. beMatrix breidt zijn LEDskin® gamma uit & zal binnenkort beschikbaar zijn in 3 pixel pitches: 2.5, 3.1 and 3.8. Naast uitbreiding van het gamma, werden ook enkele nieuwe creatieve oplossingen voorgesteld; door gebruik te maken van 2 nieuwe opties kunnen nu ook binnen-en buitenhoeken gecreëerd worden met LEDskin®.

www.bematrix.com

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures