Soundfield viert 20 jaar én een nieuwe thuis

Soundfield viert 20 jaar én een nieuwe thuis

Het verhaal van Soundfield, specialist in verhuur van licht en geluid, begon in 1998. Jo Van den Wijngaerde en Patrick De Leeuw, zaakvoerders van Soundfield, kijken tevreden terug maar zijn vooral gemotiveerd om Soundfield nog verder uit te bouwen in de toekomst.

 

De voorbije 20 jaar hebben zij de wereld van de techniek grondig zien veranderen. "In de beginjaren legden we de nadruk op het beste en recentste technisch materiaal, dat was de voornaamste manier om Soundfield te onderscheiden van onze concurrentie", legt Jo Van den Wijngaerde uit. "De technische vooruitgang staat echter niet voor niets en hoewel we uiteraard steeds blijven investeren in de modernste technieken, beseften we snel dat het de mensen achter de knoppen zijn die het verschil maken. Passie en creativiteit blijven dan ook in de toekomst onze basiswaarden, die een absolute meerwaarde bieden aan onze technische competentie."

 

Het jubileumjaar van Soundfield werd ingezet met een bijzondere gebeurtenis. Patrick De Leeuw: "Op 1 januari namen we onze intrek in een nieuw ultramodern pand in Denderhoutem met een magazijn van 3.000m2. Onze nieuwe uitvalsbasis laat ons toe om te blijven evolueren en uitbreiden. Enkele nieuwe initiatieven die in de loop van 2018 aangekondigd worden, zullen Soundfield nog meer op de kaart zetten en het bewijs leveren dat Soundfield 'meer dan licht en geluid' is."

www.soundfield.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten.
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures