Nieuw hulpmiddel voor organisatoren: Evenementenhelpdesk

Nieuw hulpmiddel voor organisatoren: Evenementenhelpdesk

Op 20 januari 2018 is het digitale platform evenementenhelpdesk.nl van start gegaan tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen. De Evenementenhelpdesk is een gratis hulpmiddel voor beginnende organisatoren en vrijwilligers. Je vindt er alles wat je nodig hebt en moet weten bij het organiseren van een evenement. De checklists, tools, stappenplannen en tips op de site zijn vrij te gebruiken.

 

Hans Ligtermoet en Richard van der Poll, initiatiefnemers van de Evenementenhelpdesk, hebben als doel het algemene kennisniveau te vergroten. "We willen mensen stap voor stap helpen een evenement zo goed mogelijk te organiseren. Professionele evenementenorganisatoren hebben meestal alle kennis in huis en weten wat er nodig is voor welk evenement. De meeste evenementen worden echter georganiseerd in het dorp, de buurt of de wijk door mensen die iets leuks willen opzetten en weinig dagelijkse ervaring hebben met evenementenorganisatie. Dit is precies de groep waarop wij ons richten. Met de informatie op evenementenhelpdesk.nl is iedereen in staat om een evenement te organiseren."

 

De Evenementenhelpdesk is een initiatief van Stichting Nationaal Platform Evenementen Vrijwilligers (NPEV). Samen met belangrijke partijen uit de evenementenbranche zorgt de Evenementenhelpdesk dat relevante en actuele informatie overzichtelijk op een rij staat.

 

Partijen die de Evenementenhelpdesk met kennis willen ondersteunen, kunnen contact opnemen met Stichting Nationaal Platform Evenementen Vrijwilligers (NPEV).

www.evenementenhelpdesk.nl

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

  • Vandaag
  • Morgen
  • Monday
Meer weer

Vacatures