Management buy-out bij Veldeman

Management buy-out bij Veldeman

Veldeman CEO Andy Moors en zijn management team hebben een management buy-out succesvol afgerond. Investeringsmaatschappij Creafund en stichter Georges Veldeman stappen uit het bedrijf.

 

Johan Heirbrandt, bestuurder Creafund CVA: "Sinds 2004 zijn we partner van Veldeman en haar stichter Georges Veldeman. We zijn erin geslaagd om het bedrijf verder te professionaliseren. Zo werden bekwame managers aangetrokken die, samen met het bestaande management, het bedrijf uitgebouwd hebben tot een gerenommeerde speler in de sector van de tijdelijke en (semi-)permanente zeilstructuren."

 

CEO Andy Moors: "We hebben van de aandeelhouders de afgelopen jaren de ruimte gekregen om te ondernemen. Samen met het management en ons team hebben wij een stabiel bedrijf op de kaart gezet dat 25 miljoen € geconsolideerde omzet realiseert met ebitda percentages boven de 10%. Intussen is het bedrijf ook nagenoeg schuldenvrij. De groep is uitgebouwd tot een internationale speler in de ontwikkeling, productie, verkoop en verhuur van tijdelijke en (semi-) permanente zeilstructuren, met activiteiten in meer dan 45 landen wereldwijd. Via deze management buy-out zullen we in de mogelijkheid zijn om, vanuit het bestaande management team, onze strategie verder te zetten."

 

Oprichter Georges Veldeman: "Ik heb 47 jaar met hart en ziel geleefd voor dit bedrijf en ben zeer verheugd dat de continuïteit gewaarborgd is door een team waar ik het volste vertrouwen in heb. Voor mij is het een logische stap om mijn bedrijf over te laten aan het ervaren en goed functionerend management team. Het was een boeiende periode om het bedrijf te zien uitgroeien van lokale speler tot internationaal topbedrijf."

Bron: Foto: Andy Moors

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures