Workshop: ​​​​​​​Hoe de veiligheid van je evenement verhogen met walkie talkiesWorkshop: ​​​​​​​Hoe de veiligheid van je evenement verhogen met walkie talkies

Wil jij weten wat radiocommunicatie kan betekenen voor de veiligheid en efficiëntie op jouw event? Wil je meer informatie over de verschillende types walkie talkies en hoe ze efficiënt te gebruiken? Wil je begrijpen wat een dispatcher juist doet en hoe je moet handelen tijdens een crisis? Dat leer je allemaal in de Workshop Radiocommunicatie van Walkies4Events.

 

Dieter Jacobs, zaakvoerder van Walkies4Events en trainer van dienst: "Na deze opleiding kan je als eventorganisator de communicatie-uitdagingen op jouw event inschatten. En dat is niet alleen noodzakelijk op mega-festivals. Goed weten wat je uitdagingen en risico’s zijn en hoe en met welke middelen ze te beheersen, is evenzeer nodig op bijvoorbeeld jeugdfuiven of kleinere evenementen. Onze missie? Dat is via betrouwbare communicatie mensen met elkaar verbinden en events op een veiligere en efficiëntere manier laten verlopen."

 

De radiocommunicatiespecialist start de opleiding met een theoretisch deel, waarin hij de werking van de toestellen en hun mogelijkheden verduidelijkt. Daarna wordt de theorie in de praktijk omgezet met een aantal oefeningen.

 

 

Praktisch

De workshops vinden plaats op donderdag 8 februari 2018 van 14 u. tot 17 u. of op vrijdag 9 februari 2018 van 9 u. tot 12 u. Place to be: Prins Boudewijnlaan 17/2 te Kontich. Deelnemen kost € 36,30 incl. BTW.

 

Interesse? Inschrijven doe je hier:


walkies4events.com/nl/inschrijven/opleiding-radiocommunicatie

advertorial10-01-2018

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Download: nieuwe eventplanner.be /.nl mediakitDownload: nieuwe eventplanner.be /.nl mediakit
Wat je moet weten over risicomanagement voor evenementenWat je moet weten over risicomanagement voor evenementen
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant
 2. 08-01Senior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 3. 08-01Junior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant