WIN - Originele BeerWalk cadeaubon

WIN - Originele BeerWalk cadeaubon

Een stad (her)ontdekken met de rijke Belgische biercultuur als gids. Dat kan! 

 

De afgelopen jaren is de grote verscheidenheid aan speciaalbieren in België, zowel in binnen- als buitenland, meer en meer onder de aandacht gekomen. Waar de consumptie van pilsbieren en wijnen eerder terugvalt of stagneert, zit de consumptie van speciaalbieren, en dit zowel bij mannen als vrouwen, duidelijk in de lift.

 

Recent werd de rijke Belgische biercultuur nog als UNESCO werelderfgoed erkend. Dit heeft er als katalysator mee voor gezorgd dat 'bierbeleving' en biertoerisme aan belang winnen. Om hier een gepast antwoord op te bieden hebben The Brewery en historische eventspecialist 't Hooghuys, i.s.m. met Toerisme Vlaanderen, het project BeerWalk ontwikkeld.

 

"Onze Belgische bieren hebben naast hun smaakpalet en karakter vooral een verhaal te vertellen. En laat dit nu net het opzet zijn van BeerWalk: het verhaal vertellen achter onze Belgische bieren en hun relatie met onze mooie historische steden."

 

BeerWalk loopt momenteel reeds in Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk en Mechelen. Gedurende drie uur nemen gespecialiseerde biergidsen hun publiek mee op een unieke tocht doorheen de historische stadskern waarbij zijn glorieuze bierverleden belicht wordt: vertelsels over pestbestrijding, gruutoorlogen en gruitaccijnzen als basis voor de Gouden Tijden. Tussentijds stopt de wandeling aan een vijftal gezellige herbergen of volkskroegen om de unieke smaken van streekbieren te leren ontdekken. 'Beleven' is immers ook proeven, samen met de collega's, vrienden of familie. In het weekend kan je ook individueel of in kleine groep aan een beerwalk deelnemen om 14u en 19u. Door de week enkel op afspraak in groep, te reserveren op info@beerwalk.be

 

 

Meer dan teambuilding

"Beerwalk is niet alleen een leuke teambuildingactiviteit maar leent zich ook uitstekend als origineel netwerk of salesevent om (zaken)relaties of congresgangers een stad te laten ontdekken."

 

 

Nieuw! Cadeaubon

Nog op zoek naar een origineel relatiegeschenk? Een eindejaarscadeau voor je ijverige werknemers? Speciaal voor de feestdagen heeft BeerWalk een cadeaubonmodule ontwikkeld die je online kan bestellen en afdrukken op www.beerwalk.be/cadeaubon

 

 

WIN een BeerWalk cadeaubon

't Hooghuys schenkt 2 van onze lezers een BeerWalk cadeaubon ter waarde van 39 euro. Wil jij Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk of Mechelen ook wel eens op deze originele manier ontdekken? Doe mee!

www.beerwalk.be/cadeaubon

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures