Black Sheep Productions bouwt drijvende tent voor Music For Life

Black Sheep Productions bouwt drijvende tent voor Music For Life

Dit jaar overnachten Eva, Linde en Bram tijdens De Warmste week opnieuw in een tent. Maar dat doen ze niet langer in de kou... Speciaal voor Music for Life ontwierp, ontwikkelde en bouwde het Overpeltse tentenbedrijf Black Sheep Productions een unieke, drijvende tent voor de presentatoren.

 

Ze zullen er niet alleen overnachten, maar ook elke nacht live vanop het ponton radio maken. Wilfried Baeten en Susie Gielkens, de bezielers achter tentenbedrijf Black Sheep Productions, tillen met dit 'huis op het water' glamping naar een hoger niveau. Het koppel verdiende al eerder al zijn strepen door glampingstructuren en podia te bouwen voor Tomorrowland en verschillende andere festivals in binnen- en buitenland. Maar voor Music for Life gaan ze nog een stapje verder.

 

 

Alle comfort

De Romanov Residence die op de vijver van het provinciaal domein Puyenboek drijft, heeft twee verdiepen en is voorzien van alle comfort. De presentatoren kunnen er zich 's avonds verwarmen aan een haardvuur, warm douchen en in een heerlijk zacht bed slapen. Bovendien zorgt het winterse decor voor een feeërieke setting waardoor je je eerder in een Oostenrijkse berghut waant.

 

"We geloven bij Black Sheep Productions dat luxueus kamperen steeds meer aan populariteit zal winnen", aldus zaakvoerder Wilfried Baeten. "Mensen willen terug dichter naar de natuur als ze op vakantie zijn, maar zonder daarbij aan luxe in te boeten. Dit is een extreem voorbeeld van hoe je authentiek en ecologisch kan logeren, en toch het gevoel te hebben in een vijfsterrenhotel te slapen. Deze tent maakt het dan ook perfect mogelijk om het hele jaar door buiten te slapen."

 

 

 

Tentendorp

Naast de slaaptent van de presentatoren, bouwde Black Sheep Productions ook de publieksoverkapping, het actiedorp, de tent waaruit overdag wordt uitgezonden alsook de tent waarin de kleinere optredens doorgaan en de inkom.

www.blacksheepproductions.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures