Tips voor event met topuitstraling

Tips voor event met topuitstraling

Van der Maarel Eventstyling brengt ze je graag up-to-date met de laatste trends en praktische tips voor een topuitstraling van je evenement.

 

Met ruim 60 jaar ervaring in event styling krijgt Van der Maarel Eventstyling regelmatig vragen rond advies voor de aankleding van evenementen. Vanuit hun expertise deze trends en tips:

 

 

 

De trends voor 2018

"Waar in 2017 de speelse festivaltrend nog steeds de boventoon voerde mag in 2018 de meer volwassen en sophisticated look centraal staan." Van der Maarel kiest dan ook in 2018 voor rijkere stoffen gecombineerd met natuurlijke materialen in de mix met goud- en koperaccenten. "Ook de botanische trend zet in 2018 door! Natuurlijke materialen zoals hout, sfeervolle groendecoratie en puur bloemwerk zijn niet weg te denken bij de styling van een evenement. Het zijn juist deze elementen die de juiste sfeer en dimensie creëren."

 

 

Denk aan je doelgroep

De belangrijkste tip voor de perfecte styling van je events is volgens Van der Maarel: "Verlies de doelgroep van je event niet uit het oog. Iedereen weet, smaken verschillen en wat jij mooi vind als organisator, wil nog niet zeggen dat de doelgroep dat ook vindt. Kijk dus goed of je te maken hebt met B2B, B2C, mannen of voornamelijk vrouwen, inventariseer wat daar het beste bij past en wat voor een boodschap je als organisator wilt overbrengen."

 

 

Denk groot

"Geef de voorkeur aan een ruime loungebank en een paar grote eyecatchers, boven veel kleine, die maken het geheel snel rommelig en onrustig. Grote eyecatchers geven je event stijl en sfeer. Kleine details zijn echter wel heel belangrijk! Die maken het event af en zorgen voor een finishing touch."

 

 

Kies voor bloem en groen

"Verse bloemen en natuurlijke groendecoratie geven net die extra sfeer en ambiance aan je event. Het straalt natuur en ambacht uit. Echter zijn niet alle bloemen het hele jaar door beschikbaar. Belangrijke tip kies voor verse seizoensbloemen en houdt niet altijd vast aan de kleuren van het logo. Kleiner budget? Er zijn volop mogelijkheden in groendecoratie en past perfect in de botanische trend voor 2018!"

 

 

Meer tips?

Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten die van invloed zijn op het succes van uw evenement, met deze tips ben je in ieder geval goed op weg. "Zelf begeleiden en adviseren wij onze klanten uitvoerig bij de styling en uitvoering van hun event. Wilt je hier graag meer over horen, neem dan direct contact op met Truike De Pourcq op +32 (0)468 41 64 08 of per mail op truike@vandermaarel.be"

 

Bekijk de projecten van Van der Maarel Eventstyling op:

www.vandermaarel.nl

Bron: Foto: Trends eventstyling 2018 Van der Maarel Eventstyling

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

De PFL-Group, totaalaanbieder van audiovisuele materialen, content en diensten

Onverwacht: de gedurfde terugkeer van Fyre Festival

Onverwacht: de gedurfde terugkeer van Fyre Festival

To The Point Events zit vol energie

To The Point Events zit vol energie

Advertenties