Jet Import kiest voor LEDskin als blikvanger op stand Horeca'expo

Jet Import kiest voor LEDskin als blikvanger op stand Horeca'expo

De stand van Jet Import, bekend als importeur van internationale merken, zoals Red Bull, Fever tree, Sol & desperados, ... was opniew één van de trekpleisters op dé beurs binnen de horecawereld: Horeca Expo in Flanders Expo (Gent). 

 

Bulik standbouw uit Izegem bouwde deze stand voor Jet Import in een modulaire aluminium beMatrix constructie, volledig seamless bekleed met large prints én ook nieuwe materialen, zoals beprint hout. 

 

 

LEDskin®, blikvanger voor Red Bull & Kraken black rum 

Om twee merken uit het portfolio van Jet Import extra in de verf te zetten, koos Bulik voor de integratie van 2 LEDskin® velden in de Jet Import stand. Zo werden Red Bull en de nieuwe black rum 'Kraken' uitgelicht. "Beide toepassingen werden anders uitbekleed, het scherm van Red Bull werd 'flush'met de wanden geïntegreerd - de 'stand in de stand' van Kraken werd dan weer omgetoverd tot een scheepswrak, uitbekleed met hout op & rond de LEDskin® & beMatrix wanden, een link naar de brand identity van het excentrieke merk. 

 

 

 

Klassieke of eigenzinnige combinaties 

Audiovisuele toepassingen op beursstanden zijn vandaag de dag eerder de regel dan een uitzondering. Echter de integratie van beeldschermen laat nog vaak te wensen over, met oa. blootliggende kabels en zichtbare bevestigingen. Met die problematiek in het achterhoofd ontwikkelde beMatrix, de Belgische innovator van aluminium modulaire standenbouwsystemen, het product LEDskin®, een videotegel die naadloos in een beursstand verwerkt kan worden. 

 

LEDskin®-tegels, die 496 x 496 mm groot en 62 mm dik zijn, kunnen gecombineerd worden tot een klassieke, rechthoekige videowall, maar anderzijds kan men ook kiezen voor minder gebruikelijke, eigenzinnige vormen die de beursstand helemaal tot leven brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos. De achterkant en de zijkanten kunnen daarbij netjes afgewerkt worden met coverprofielen, textiel en panelen.

 

 

Knowhow ten dienste van de klant

Om klanten een goede technische ondersteuning te bieden, is beMatrix in zee gegaan met een reeks AV partners waar je LEDskin® kan huren, en waar je op de nodige support kan rekenen. Bulik standbouw klopte aan bij één van deze 'Strategic LEDskin®-partners' voor België, AS Technology, voor installatie van de LEDskin® & deze stond Bulik bij met de nodige technische knowhow en advies voor het voorbereiden van de videocontent. Sterk netwerk voor bijkomende capaciteit en ondersteuning In andere landen werkt beMatrix ook met deze 'Strategic LEDskin®-partners' die onderling in nauw overleg staan. Dit maakt dat deze partners in piekperiodes of voor grote projecten kan rekenen op bijkomende capaciteit met videotegels van binnen- of buitenlandse collega's uit het netwerk. 

 

Prestigieuze onderscheiding

Afgelopen zomer werd het LEDskin®-systeem overigens ook al bekroond met een prestigieuze Red Dot Award van het Duitse Design Zentrum Nordrhein Westfalen. Deze prijs, die al sinds 1955 wordt uitgereikt, is een van ’s werelds grootste designwedstrijden. De hoogstaande design kwaliteit van de LEDskin® zorgde ervoor dat het systeem werd uitgeroepen tot winnaar in de categorie Product Design. 

www.bematrix.com

Bron: Foto: Bulik standbouw

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Eventsector is verbijsterd en rekende op meer, veel meer

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Tijdens het komende EK een leuke actie?

Advertenties