De beste evenementen in de wereld! - Bea World 2017

De beste evenementen in de wereld! - Bea World 2017

De winnaar van de Best Event Awards is een creatief en opmerkelijk evenement uit Nederland, terwijl de Iconic Event Award naar Filmmaster Events & SRCOM (Italië) gaat voor de Rio 2016 Openingsceremonie.

 

De evenementensector werd in het zonnetje gezet tijdens de uitreikingsceremonie van de 12e editie van de Best Event Awards. De ceremonie vond plaats in het Rivoli Theater in Porto, waarbij Portugees staatssecretaris Ana Mendes Godinho en de burgemeester van Porto, Rui Moreira, beiden aanwezig waren.

 

De Bea World Grand Prix werd gewonnen door de '10 miljoenste bezoeker aan het Rijksmuseum', een evenement georganiseerd door Xsaga voor het Rijksmuseum. De Jury was onder de indruk van een creatief en ongebruikelijk idee: het vieren van de 10 miljoenste bezoeker aan het Rijksmuseum in Amsterdam door deze gelukkige persoon de mogelijkheid te geven om een gehele onconventionele nacht door te brengen in het museum. Generationheetch door Manifestory (Frankrijk) voor Heetch won de tweede plaats, terwijl het brons ging naar Audi Summit 2017 door CREATORS GmbH, Oettle Ferber Associates GmbH, TFN GmbH & Co. KG, FOUR TO ONE Lighting Design GmbH, madhat GmbH (Duitsland) voor Audi AG.

 

De Iconic Event Award, gegeven aan een 'iconisch' evenement die niet te vergelijken is met anderen, ging naar de Rio 2016 Openingsceremonie door Filmmaster Event & SRCOM (Italië) voor Comitê Organizador Rio 2016. Filmmaster Events ontving ook de prijs voor Best Bea World Event Agency.

 

De People's Choice Award ging naar Velux Ehf Final4 2017 door Elements Entertainment GmbH (Duitsland) voor EHF Marketing GmbH als resultaat van een verkiezing.

 

Deze editie van de Best Event Awards is een recordhouder: 133 inzendingen op de shortlist, uit een totaal van 296 inzendingen (+7% in vergelijking met vorig jaar) uit 27 landen, zijn de wedstrijd aangegaan voor de iconische olifantentrofeeën. Projecten werden ingezonden voor 19 categorieën (14 eventcategorieën en 5 aanvullende categorieën) en 2 macrocategorieën.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Van ondergronds dineren tot logeren in de boomtoppen

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Maak het inchecken bij je event een fluitje van een cent met onze ticketscan-app

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Help jij het nieuwe boek voor de eventsector mee vormgeven?

Advertenties