De beste evenementen in de wereld! - Bea World 2017De beste evenementen in de wereld! - Bea World 2017

De winnaar van de Best Event Awards is een creatief en opmerkelijk evenement uit Nederland, terwijl de Iconic Event Award naar Filmmaster Events & SRCOM (Italië) gaat voor de Rio 2016 Openingsceremonie.

 

De evenementensector werd in het zonnetje gezet tijdens de uitreikingsceremonie van de 12e editie van de Best Event Awards. De ceremonie vond plaats in het Rivoli Theater in Porto, waarbij Portugees staatssecretaris Ana Mendes Godinho en de burgemeester van Porto, Rui Moreira, beiden aanwezig waren.

 

De Bea World Grand Prix werd gewonnen door de '10 miljoenste bezoeker aan het Rijksmuseum', een evenement georganiseerd door Xsaga voor het Rijksmuseum. De Jury was onder de indruk van een creatief en ongebruikelijk idee: het vieren van de 10 miljoenste bezoeker aan het Rijksmuseum in Amsterdam door deze gelukkige persoon de mogelijkheid te geven om een gehele onconventionele nacht door te brengen in het museum. Generationheetch door Manifestory (Frankrijk) voor Heetch won de tweede plaats, terwijl het brons ging naar Audi Summit 2017 door CREATORS GmbH, Oettle Ferber Associates GmbH, TFN GmbH & Co. KG, FOUR TO ONE Lighting Design GmbH, madhat GmbH (Duitsland) voor Audi AG.

 

De Iconic Event Award, gegeven aan een 'iconisch' evenement die niet te vergelijken is met anderen, ging naar de Rio 2016 Openingsceremonie door Filmmaster Event & SRCOM (Italië) voor Comitê Organizador Rio 2016. Filmmaster Events ontving ook de prijs voor Best Bea World Event Agency.

 

De People's Choice Award ging naar Velux Ehf Final4 2017 door Elements Entertainment GmbH (Duitsland) voor EHF Marketing GmbH als resultaat van een verkiezing.

 

Deze editie van de Best Event Awards is een recordhouder: 133 inzendingen op de shortlist, uit een totaal van 296 inzendingen (+7% in vergelijking met vorig jaar) uit 27 landen, zijn de wedstrijd aangegaan voor de iconische olifantentrofeeën. Projecten werden ingezonden voor 19 categorieën (14 eventcategorieën en 5 aanvullende categorieën) en 2 macrocategorieën.

22-11-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe voer je een grondige analyse uit voor je evenement?Hoe voer je een grondige analyse uit voor je evenement?
Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?Hoe pas je neuromarketing toe op je evenement?
Nederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestivalNederlanders willen Tomorrowland van de troon stoten met nieuw dancefestival
Advertenties

In de kijker

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Mobiwijzer en groeneVENTscan demo

Laat het vervoer naar je evenement niet aan het toeval over.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Thursday
Meer weer

Vacatures

 1. 14-03Kantoorhoofd Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 2. 13-03Account Manager Events
  The Oval Office
  Brabant - Wallon [+Bruxelles]
 3. 07-03Onthaalbediende (m/v) - tijdelijk contract
  Faculty Club
  Vlaams-Brabant [+Brussel]