Allfence lanceert webshop 'Kies Hekje'Allfence lanceert webshop 'Kies Hekje'

Leverancier van tijdelijke hekwerkoplossingen Allfence in Best denkt graag mee met klanten. In het dagelijks contact in de bouw en de evenementenbranche staat 'oplossen' centraal, meer dan het verhuren van materialen. Met haar nieuwe webshop 'Kies Hekje' maakt Allfence het haar klanten wel héél erg makkelijk.

 

Materialen huren, een offerte aanvragen of een retourzending aanmelden kan voortaan vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week online. Mark van Beekum, business unit manager bij Allfence hierover: "In zowel de bouw als de evenementenbranche barst het van de dynamiek. Beslissingen worden soms direct op locatie genomen en onze klanten overzien niet altijd alles vooraf. Soms moet je direct kunnen handelen en de juiste oplossing vinden. Wij zorgen dat dat kan. Nu geven klanten hun bestelling of retouren online door via een smartphone of tablet. Dat is snel, makkelijk en bespaart tijd en geld. Zeker in de bouw en de evenementenbranche is dat héél belangrijk."

 

Dat snelheid en gemak voorop staan zie je direct terug: de webpagina is zeer overzichtelijk en ingericht voor zowel eerste bezoekers als snelle beslissers. Er zijn buttons voor 'snel huren', voor het melden van een retourzending en het aanvragen van een offerte. Wil je meer weten over producten om een goede keuze te maken, dan blader je door de uitgebreidere productcatalogus.

 

Eenmalig maken klanten een account aan via allfence.nl/hekje. Daarna gaat de rest vanzelf. Als het nodig is zijn gegevens zo weer aangepast. De online tool wordt de komende weken bij klanten geïntroduceerd. Op de eerste bestelling die via 'Kies Hekje' binnenkomt geldt een introductiekorting van 20%.


allfence.nl/hekje

advertorial16-11-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Wat als je evenement uit elkaar valt?Wat als je evenement uit elkaar valt?
Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Kokende Vikings op een drakkar als beursstand? JADA events maakt het waarKokende Vikings op een drakkar als beursstand? JADA events maakt het waar
Advertenties

In de kijker

LEDskin®

LEDskin®

Maak van je beursstand een echte hotspot.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 2. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht
 3. 08-12Graficus - Web Developer
  Escape
  Antwerpen