Terreur en evenementen: ervaringen en tips

Terreur en evenementen: ervaringen en tips

Niemand staat er graag bij stil. Maar ook bij evenementen in Nederland en België is er een reële dreiging van terrorisme. Hoe kan je hier als organisator nu het beste mee omgaan?

 

Op 15 november krijg je als eventprofessional, tijdens Festivak, praktische tips over het beheersbaar houden van evenementen. Aan de hand van praktijkcases kun je je kennis vergroten over de veiligheid op jouw evenement.

 

Je leert meer over belangrijk aandachtspunten zoals: wie is wanneer en waarvoor verantwoordelijk als het over de veiligheid van bezoekers en omstanders gaat. Zowel tijdens als na afloop van het evenement. Wie neemt bijvoorbeeld wanneer de beslissingen?

 

De lezing wordt gegeven door Gerard van Duykeren. Gerard is ruim 30 jaar werkzaam in de evenementen-beveiligingsbranche. Als CEO van ICMS/The Security Company (TSC) was hij betrokken bij meer dan 5.000 evenementen, zowel in voorbereiding als op locatie. "De afgelopen jaren groeide de behoefte om de vakkennis en praktijkervaring in te zetten om de sector verder te professionaliseren, met een focus op opleiding en training. Dit resulteerde onder meer in de oprichting van de TSC Academy in 2009."

 

Gerard van Duykeren spreekt tijdens Festivak vanuit zijn expertise over 'De dreiging van terrorisme: ervaringen en praktische handreikingen'.

 

Woensdag 15 november, keynotezaal 1, 14.15 - 15.00 uur

 

Download snel je gratis tickets voor Festivak!

www.festivak.nl/nl

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures