beMatrix showroom nu ook beschikbaar voor B2B events

beMatrix showroom nu ook beschikbaar voor B2B events

beMatrix, de Belgische producent van modulaire standen-bouwsystemen, investeerde begin 2017 in een gloednieuwe state-of-the-art showroom, genaamd de 'Walk of Frame'. Een verwijzing naar hun aluminium kadersysteem, waarmee beMatrix trendsetter is, in een nichemarkt van standenbouw, events & displays.

 

Deze showroom wordt nu ook opengesteld voor B2B events en is dé ideale locatie voor uw receptie, vergadering, opleiding of seminarie. Er is een presentatieruimte voor 70 tot 100 personen (afhankelijk van de opstelling), uitgeruste bar, receptie- en loungeruimte en dankzij de flexibele opbouw van de showroom, kunnen kleine (demo) constructies of productpresentaties makkelijk opgebouwd worden. Met een ligging dichtbij afrit 8 Roeselare-Beveren aan E403 is de locatie tevens zeer vlot bereikbaar.

 

Stefaan Decroos, CEO van beMatrix: "We vinden het belangrijk traffic te genereren naar onze showroom - iedere firma, klein of groot, neemt wel eens deel aan een beurs of event. Daarom willen we zoveel mogelijk mensen informeren over de eindeloze mogelijkheden van ons kadersysteem - onze nieuwe showroom & het openstellen voor B2B events is daar één van de tools voor..."

 

Bezoekers kunnen er tevens de beMatrix producten in de praktijk ontdekken. De verschillende toepassingen die met ons kadersysteem mogelijk zijn, worden op een unieke en interactieve manier in onze showroom tentoongesteld. Onze innovaties zoals de Ledskin®, seamless Panelskin™ en het 360° kadersysteem zijn daarbij de eyecatchers. Voor zowel nieuwe als bestaande klanten is de showroom dan ook op een dagdagelijkse basis een bron van inspiratie.

 

Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje via de virtual tour.

www.beMatrix.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Hoe een kampvuur-gesprek organiseren?

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

Oprichter cateringbedrijf Bevers & Bevers overleden

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

De Belgen zijn trots op hun evenementen, maar geraken er moeilijk

Advertenties