Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!

Eén ding is alvast zeker, alcoholvrije drankjes en mocktails staan in 2018 definitief op de kaart. Grunewald.bar zet tijdens recepties en feestjes al jaren in op verfijnde alcoholvrije alternatieven voor gasten die liever geen alcohol drinken.

 

Peter Grunewald: "het doet me ook plezier dat er een echte bewustwording is dat het om meer gaat dan alleen maar 'niet drinken en autorijden'."

 

Enkele voorbeelden van mocktailbar mogelijkheden.

 • Nieuwjaardrinks - events - party's
  De traditie om tijdens een bedrijfsevent of -party na het eten een cocktailbar te open en à volonté cocktails te schenken ligt achter ons. Een alcoholvrije cocktailbar is nu een absolute hit.
 • Beurzen
  Op een beursstand is er niet altijd veel ruimte. Op amper 2m² maakt Grunewald.bar heerlijke mocktails.
 • Opendeurdagen
  Recent serveerde Peter en zijn team cocktails tijdens testdagen bij een autoverdeler in Brussel. Niet onlogisch kozen ze voor de alcoholvrije versies.
 • Alcoholvrije drinks op kantoor
  In heel wat bedrijven geldt er een nultolerantie qua alcoholgebruik. Dit is voor Grunewald.bar de uitgelezen kans om te bewijzen dat alcoholvrije cocktails even lekker zijn en voor evenveel plezier zorgen.
 • Alcoholvrije cocktail workshops
  Aan de hand van verschillende technieken demonstreert Peter je hoe je mocktails kunt maken zonder dat je de alcohol mist. Zowel klassiekers als de allernieuwste mocktailrecepten komen aan bod. Je zult werkelijk versteld staan van de verschillende combinaties.

Mocht je nog niet overtuigd zijn? Sinds het officiële reviewsysteem van eventplanner.be online staat, heeft Grunewald.bar reeds tal van reviews mogen ontvangen van klanten die alcoholvrije cocktails een absolute meerwaarde vonden.

 

Peter: "met Grunewald.bar focus ik me er ook op om jaar na jaar deze drankjes verder te verfijnen en er heerlijke combinaties van te maken. De tijd van een gepimpte jus d’orange of een cola light ligt gelukkig ver achter ons!" Kortom, Grunewald.bar, als het echt om smaak gaat.


grunewald.bar/alcoholvrije-cocktailbar/

advertorial15-12-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

TIP! - 8 e-mailmarketing tips voor eventsTIP! - 8 e-mailmarketing tips voor events
5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent5 spectaculaire locaties voor jouw event-tent
Gratis events zijn waardeloos: waarom het een goed idee is om je bezoeker te laten betalenGratis events zijn waardeloos: waarom het een goed idee is om je bezoeker te laten betalen
Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Wednesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-04Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media
  Antwerpen
 2. 19-04Accountmanager
  VideoCrew bvba
  Antwerpen
 3. 18-04Office Assistent
  PresTop Rental
  Noord-Brabant