Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!

Alcoholvrije cocktails zijn absolute must tijdens de eindejaarsfeesten!

Eén ding is alvast zeker, alcoholvrije drankjes en mocktails staan in 2018 definitief op de kaart. Grunewald.bar zet tijdens recepties en feestjes al jaren in op verfijnde alcoholvrije alternatieven voor gasten die liever geen alcohol drinken.

 

Peter Grunewald: "het doet me ook plezier dat er een echte bewustwording is dat het om meer gaat dan alleen maar 'niet drinken en autorijden'."

 

Enkele voorbeelden van mocktailbar mogelijkheden.

 • Nieuwjaardrinks - events - party's
  De traditie om tijdens een bedrijfsevent of -party na het eten een cocktailbar te open en à volonté cocktails te schenken ligt achter ons. Een alcoholvrije cocktailbar is nu een absolute hit.
 • Beurzen
  Op een beursstand is er niet altijd veel ruimte. Op amper 2m² maakt Grunewald.bar heerlijke mocktails.
 • Opendeurdagen
  Recent serveerde Peter en zijn team cocktails tijdens testdagen bij een autoverdeler in Brussel. Niet onlogisch kozen ze voor de alcoholvrije versies.
 • Alcoholvrije drinks op kantoor
  In heel wat bedrijven geldt er een nultolerantie qua alcoholgebruik. Dit is voor Grunewald.bar de uitgelezen kans om te bewijzen dat alcoholvrije cocktails even lekker zijn en voor evenveel plezier zorgen.
 • Alcoholvrije cocktail workshops
  Aan de hand van verschillende technieken demonstreert Peter je hoe je mocktails kunt maken zonder dat je de alcohol mist. Zowel klassiekers als de allernieuwste mocktailrecepten komen aan bod. Je zult werkelijk versteld staan van de verschillende combinaties.

Mocht je nog niet overtuigd zijn? Sinds het officiële reviewsysteem van eventplanner.be online staat, heeft Grunewald.bar reeds tal van reviews mogen ontvangen van klanten die alcoholvrije cocktails een absolute meerwaarde vonden.

 

Peter: "met Grunewald.bar focus ik me er ook op om jaar na jaar deze drankjes verder te verfijnen en er heerlijke combinaties van te maken. De tijd van een gepimpte jus d’orange of een cola light ligt gelukkig ver achter ons!" Kortom, Grunewald.bar, als het echt om smaak gaat.

grunewald.bar/alcoholvrije-cocktailbar/

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Grunewald.bar
Feestelijke fotoshoot voor onze brochure met eindejaarspakketten
Grunewald.bar|03 October 2020

6 Maanden geleden hadden we ons nooit kunnen inbeelden dat we met Grunewald.bar een eindejaarsbrochure zouden uitbrengen met deze feestelijke inhoud.


Onze eventsector is enorm hard getroffen, ben dan ook blij dat we de weg van 'Apéro Skype pakketten' en nu de eindejaarspakketten zijn ingeslagen.

Lees meer

Like Reageer
Kevin V.
Leader |

Die foto's doen watertanden ;-)

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures