Ken Koeklenberg verlaat The Oval OfficeKen Koeklenberg verlaat The Oval Office

Ruim vijf jaar na de oprichting van The Oval Office verlaat medeoprichter Ken Koeklenberg The Oval Office om een nieuw professioneel verhaal te schrijven. Wouter Boits, eveneens medeoprichter van The Oval Office wordt CEO en zal voortaan bijgestaan worden door een volwaardig managementteam samengesteld uit Mariëlle Degeeter, Olivier Trop, Isabelle De Schryver en Dries Heyman.

 

Ken Koeklenberg: "Nu The Oval Office, na 5 jaren van intense focus, perfect op koers zit geef ik het roer volledig in handen van Wouter en de collega’s. Ik verlaat The Oval Office met een trots gevoel. De structuur die de voorbije 5 jaar werd gesmeed gaat nu een versnelling hoger, ik wens ze alle succes toe!"

 

Deze beslissing geeft Ken Koeklenberg halverwege zijn carrière ook de kans om een nieuw verhaal te schrijven. "Mijn nieuwe plannen rollen de komende maanden uit en uiteraard blijf ik ondernemen, dat zit in mijn bloed! Ik start alvast met Brands & Butter, een start-up die innovatieve F&B concepten ontwikkelt, welke ik graag wil uitbouwen tot een volwaardig speler in deze groeimarkt."

 

 

Nieuw managementteam

Vanaf 1 oktober zal The Oval Office geleid worden door Wouter Boits. Hij wordt CEO en zal in die functie het algemeen management van het bureau op zich nemen. Hij wordt daarin bijgestaan door een team van 4 managing partners:  Olivier Trop, strategic director, Mariëlle Degeeter, director communication, Isabelle De Schryver, director events en Dries Heyman, director brand activation.

 

 

The Oval Office nu officieel gevestigd in Nederland

MOVE, het bureau dat al 25 jaar in de Nederlandse markt bekend staat om haar succesvolle events en brand activations, gaat vanaf vandaag verder onder de nieuwe naam 'The Oval Office' Nederland. MOVE werd vorig jaar overgenomen door Christine van Dalen en The Oval Office uit België. Onlangs werd de dagelijkse leiding van MOVE toevertrouwd aan Bart van Wanrooij. "Door iemand met zijn profiel (ex Publicis Groupe) als Managing Director aan te stellen, was de koers naar een meer geïntegreerde aanpak van events, brand activations en communicatie al ingezet."

 

 

 

30-09-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Wat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet wetenWat elke eventorganisator over de twitter hashtag moet weten
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 2. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen
 3. 06-10Accountmanager
  Arjan van Dijk bv
  Noord-Brabant