Ken Koeklenberg verlaat The Oval Office

Ken Koeklenberg verlaat The Oval Office

Ruim vijf jaar na de oprichting van The Oval Office verlaat medeoprichter Ken Koeklenberg The Oval Office om een nieuw professioneel verhaal te schrijven. Wouter Boits, eveneens medeoprichter van The Oval Office wordt CEO en zal voortaan bijgestaan worden door een volwaardig managementteam samengesteld uit Mariëlle Degeeter, Olivier Trop, Isabelle De Schryver en Dries Heyman.

 

Ken Koeklenberg: "Nu The Oval Office, na 5 jaren van intense focus, perfect op koers zit geef ik het roer volledig in handen van Wouter en de collega’s. Ik verlaat The Oval Office met een trots gevoel. De structuur die de voorbije 5 jaar werd gesmeed gaat nu een versnelling hoger, ik wens ze alle succes toe!"

 

Deze beslissing geeft Ken Koeklenberg halverwege zijn carrière ook de kans om een nieuw verhaal te schrijven. "Mijn nieuwe plannen rollen de komende maanden uit en uiteraard blijf ik ondernemen, dat zit in mijn bloed! Ik start alvast met Brands & Butter, een start-up die innovatieve F&B concepten ontwikkelt, welke ik graag wil uitbouwen tot een volwaardig speler in deze groeimarkt."

 

 

Nieuw managementteam

Vanaf 1 oktober zal The Oval Office geleid worden door Wouter Boits. Hij wordt CEO en zal in die functie het algemeen management van het bureau op zich nemen. Hij wordt daarin bijgestaan door een team van 4 managing partners:  Olivier Trop, strategic director, Mariëlle Degeeter, director communication, Isabelle De Schryver, director events en Dries Heyman, director brand activation.

 

 

The Oval Office nu officieel gevestigd in Nederland

MOVE, het bureau dat al 25 jaar in de Nederlandse markt bekend staat om haar succesvolle events en brand activations, gaat vanaf vandaag verder onder de nieuwe naam 'The Oval Office' Nederland. MOVE werd vorig jaar overgenomen door Christine van Dalen en The Oval Office uit België. Onlangs werd de dagelijkse leiding van MOVE toevertrouwd aan Bart van Wanrooij. "Door iemand met zijn profiel (ex Publicis Groupe) als Managing Director aan te stellen, was de koers naar een meer geïntegreerde aanpak van events, brand activations en communicatie al ingezet."

 

 

 

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Organiseer je volgende meeting in deze toplocatie in Oostende

Organiseer je volgende meeting in deze toplocatie in Oostende

Live, online én hybride teambuilding-games op nieuwe website The Box Company

Live, online én hybride teambuilding-games op nieuwe website The Box Company

Bouw 'The Jeroen Pit House' met steun van de ISE-community

Bouw 'The Jeroen Pit House' met steun van de ISE-community

Advertenties