Gatsby Chic of Winter Wonderland, welke stijl verkies jij?

Gatsby Chic of Winter Wonderland, welke stijl verkies jij?

Het Crowne Plaza Brussels Airport hotel geeft half november het startsein voor evenementen met een feestelijke touch. Kies je voor Winter Wonderland of Indoor Glamour, geïnspireerd op Great Gatsby?

 

Op het terras zal een Winter Wonderland gecreeërd worden met een volledig uitgerust feestpaleis waar je je volledig in een andere wereld waant. Hier biedt het hotel een volledige avond aan, inclusief 30 minuten cocktail, 3-gangendiner, dranken en 2 uur open bar. Je kiest om zelf de sfeer te bepalen met je eigen playlist of laat je verrassen. Om het plaatje compleet te maken komt er een mini kerstmarkt met chalets, waar je je gasten kunt verwarmen met glühwein of een pretzel.

 

Liever een glamoureus tintje? Kies dan voor de ballroom van 396m², volledig in Great Gatsby thema. Een welkomstcocktail, 3-gangendiner inclusief dranken, 2 uur open bar én een DJ om zo de voetjes van de vloer te krijgen zorgen voor een onvergetelijke avond.

 

Twijfel je nog? Ontdek het zelf tijdens een speciale editie van het afterwork-event Hello Thursday. Je bent van harte welkom op donderdag 5 Oktober vanaf 17u. Tijdens dit evenement kun je de twee formules ontdekken en kennis maken met het team van Crowne Plaza Brussels Airport hotel.

 

Ontvang je graag meer informatie of de brochure? Neem dan contact op met één van de eventplanners van het hotel via +32 (0)2 416 33 00 of bruzm.sales@ihg.com of houd de Facebook pagina nauwlettend in de gaten voor meer exclusieve sneak previews.

www.ihg.com/crowneplaza/hotels/nl/nl/brussels/bruzm/hoteldetail

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Kinepolis Brussel
HoHo Hoor je wat ik zeg?
Kinepolis Brussel|26 November 2020

Op zoek naar het ideale relatiegeschenk voor jouw medewerkers of klanten? Dan moet je eens heel goed luisteren.


Vond jij 2020 ook zo'n hoho-hopeloos jaar? Dat kan niet anders. Alleen al daarom verdient iedereen, van je medewerkers tot je klanten, een geweldig eindejaarsgeschenk. Wil je weten wat het is? Dan moet je eens heel goed luisteren. Elke week spreekt onze Kerstman - mét ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures