Crowne Plaza Brussels Airport

Crowne Plaza Brussels Airport

Crowne Plaza Brussels Airport biedt een groot aantal vergaderzalen met een uniek uitzicht! Met 315 kamers en 17 flexibele vergaderzalen is dit de ideale uitvalsbasis voor uw volgende meeting, congres of event. Alle vergaderzalen zijn voorzien van daglicht en zijn voorzien van alle comfort om uw meeting een succes wordt.

 

Het Crowne Plaza Meetings team, onder leiding van onze Crowne Meetings Director staat voor u klaar om uw meeting van A-Z te regelen en tot in de puntjes te verzorgen. Wij hechten veel waarde aan een nauwe samenwerking, u krijgt persoonlijke aandacht en een flexibele benadering voor het vinden van de beste ruimte om de ideale omgeving te creëren.

 

U kunt in het gehele hotel gebruik maken van high speed Wi-Fi (1GB/s) en ook voor audiovisueel materiaal mag u rekenen op de nieuwste technologie.

 

Het Crowne Plaza Brussels Airport is ideaal gelegen aan de verschillende autosnelwegen en het centrum van Brussel ligt op amper 18 minuten met de wagen. U kunt tevens gebruik maken van onze shuttle service die u op 5 minuten naar de luchthaven brengt (volgens schema).

 

Het hotel biedt naast standaard kamers ook club kamers, junior suites, senior suites en één presidentiële suite. Onze kamers zijn geluiddicht, zijn voorzien van een minibar, gratis koffie-en thee faciliteiten en alle kamers zijn voorzien van zowel een bad als een douche. In onze health club kunt u gratis gebruik maken van de fitness, stoombad en sauna. In het restaurant kunt u genieten van ons à la carte menu en in de zomer openen we graag ons terras met outdoor keuken waar u kunt genieten van een heerlijk BBQ buffet.

4 redenen voor uw volgende meeting in een Crowne Plaza hotel:

  • Crowne Plaza® Meetings Director. Een speciale contactpersoon voor uw hele evenement. Wij regelen de details zodat u zich kunt bezighouden met het hele plaatje.
  • Gegarandeerd binnen twee uur antwoord op offerteaanvragen. We reageren binnen twee uur op uw aanvraag met informatie over beschikbare ruimtes, tarieven en datums.
  • Dagelijks meetingoverleg. We geven u dagelijks een gedetailleerde lijst met uitgaven, zodat u uw budget effectief en in realtime kunt beheren.
  • Uitmuntende meetingsservice. Volgens planners een hoogwaardige meetingservice en hoge totale tevredenheid.

Reviews over Crowne Plaza Brussels Airport

Er zijn (nog) geen reviews over Crowne Plaza Brussels Airport. Ben jij de eerste die er één deelt?

Schrijf als eerste een review

Kenmerken Crowne Plaza Brussels Airport

Wifi

gratis 

Aantal personen

2 - 350 

Bereikbaarheid

auto 

openbaar vervoer 

parking - betalend 

Omgeving

groen (bos, ...) 

vlakbij snelweg 

Catering locatie

eigen catering locatie 

Faciliteiten

airco 

geluidsinstallatie 

projectie 

Activiteiten Crowne Plaza Brussels Airport

Activiteitsregio's:
Vlaams-Brabant [+Brussel] | Waals-Brabant [+Bruxelles]