Waarom zou ik mijn vergunning opladen?

Heb je een eventlocatie, dan kun je de milieu- of omgevingsvergunning op eventplanner.be /.nl opladen.

 

Door je vergunning op te laden neem je de kopzorgen van organisatoren over veiligheid en milieu weg. In één oogopslag toon je bezoekers dat jij helemaal in regel bent. Elke bezoeker kan zien dat je een vergunning hebt opgeladen, maar enkel onze .PRO-leden kunnen het bestand ook inkijken. Twee minuten werk voor jou en een hoop minder stress voor de opdrachtgevers doet je locatie in het oog springen voor nieuwe opdrachten.

 


Welk document moet ik precies opladen?

Al je toestemmingen en veiligheidsvoorschriften zitten vervat in de milieu- of omgevingsvergunning. Het is dat document dat je in pdf kan opladen op onze site.

 


Wat met confidentiële passages die niet relevant zijn voor organisatoren?

Je kan passages uit het document verwijderen, maar geef dan kort aan welke passages verwijderd zijn en waarom. Dat kan door bijvoorbeeld een voorblad toe te voegen met instructies voor organisatoren. Zorg voor correcte en actuele informatie zodat je opdrachtgever later niet voor verrassingen komt te staan. Houd er rekening mee dat eventplanner.be /.nl niet verantwoordelijk is voor de inhoud van het document dat je oplaad.

 


Ik heb nog aanvullende veiligheidsinfo over mijn eventlocatie. Kan ik die ook delen?

Ja zeker, en graag zelfs. Je kan ze achter in dezelfde pdf-file toevoegen en dan als één file opladen waarin alle relevante pagina’s zitten.

 


Ok, ik wil aan de slag! Hoe laad ik het document op?

  • Log in op je account
  • Klik op 'instellingen' op het dashboard bij de bedrijfspagina waarvoor je een milieuvergunning wilt opladen.
  • Vervolgens kun je bij de tab 'info' onderaan de pagina je vergunning opladen.
  • Belangrijk! Het document moet in pdf-formaat zijn.


Heb je vragen? Loop je ergens tegenaan? Contacteer ons.