Inschrijvingen voor 'Best Event Awards' zijn open

Inschrijvingen voor 'Best Event Awards' zijn open

Het is tijd om je in te schrijven voor de Best Event Awards 2017 en te strijden om de gerenommeerde gouden olifanten en de Bea World Grand Prix voor evenementen en live communicatie.

 

De Awards zijn open voor eventbedrijven over de hele wereld. Alle genomineerden krijgen de kans om hun projecten live te presenteren aan een prestigieuze jury van eventprofessionals uit de hele wereld, evenals vertegenwoordigers van internationale vakverenigingen.

 

De juryvoorzitter van de 12e editie van de Best Event Awards is Andrea Faflíková, die momenteel de leiding heeft over het opzetten van PR- & en eventstrategieën in Centraal-Europa, het Midden-Oosten en Afrika (CEEMEA) voor de Lego-Groep.

 

Inzendingen kunnen zowel commerciële als niet-commerciële evenementen en live-communicatieprojecten zijn die over de hele wereld hebben plaatsgevonden tussen 1 augustus 2016 en 31 juli 2017. Er zijn veel categorieën om uit te kiezen: 14 eventcategorieën (Conventions, Cultural Events, Educational/Training Events, Opening/Celebration Events, Launch Events, Live Entertainment, Roadshows, ...) en 5 extra categorieën (Low Budget Events, Sustainable Innovations, Use of Technology, Use of Web and Social Media, Meeting Design). Daarnaast kun je mee strijden om de hoofdprijzen: de Best B2B Event Award en de Best B2C Event Award.

 

De jury zal ieder project beoordelen op vier hoofdcriteria: creativiteit & innovatie, uitvoering, effectiviteit en channel-strategie. De eerste stemronde zal online worden uitgevoerd en zal de shortlist van inzendingen bepalen die doorgaan naar de awards: een open, face-to-face, interactieve situatie met de jury en het publiek, waar eveneens een Q&A-sessie zal plaatsvinden tijdens het Bea World Festival.

 

Het festival vindt plaats in Porto van 15 tot 18 november 2017. Bea World Festival is de plaats waar creativiteit en business elkaar vinden: een ontmoetingsplaats en networking-event voor de internationale event-community. Drie inspirerende dagen boordevol creativiteit, netwerkkansen en kennisoverdracht, met als hoogtepunt de uitreikingsceremonie, waarbij de winnaars van de Best Event Awards worden gehuldigd.

 

Kennis, netwerken en bekendheid zijn de hoofdredenen waarom jonge en ervaren professionals uit de evenementensector het Festival ieder jaar bezoeken. Bea World biedt tal van mogelijkheden om contact te leggen met vakgenoten en influencers, om te leren van deskundigen en marktleiders, en om de merkbekendheid van je bedrijf uit te breiden.

 

Kom meer te weten over deelname aan de uitreikingen en over het inschrijven voor de beurs op de website van Bea World Festival:

www.beaworldfestival.com
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

De opkomst van tegen-huwelijksaanzoeken

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

Effectieve strategieën voor het wisselen eventsoftware: een gids voor organisatoren

BESA heeft een nieuwe voorzitter

BESA heeft een nieuwe voorzitter

Advertenties