'Dazzle Events biedt totaalpakket mét glimlach en zonder stress''Dazzle Events biedt totaalpakket mét glimlach en zonder stress'

Voor de tweede keer op rij stond Dazzle Events in voor de feestelijke opening van een windturbinepark van ENGIE Electrabel. Na het Vlaamse project te Olen afgelopen winter was het nu de beurt aan Wallonië, meer bepaald Lincent.

 

"Na een zeer geslaagde opening te Olen waren de verwachtingen hoog voor het tweede evenement", bevestigt Aline Sinzo (Events Project Coördinator ENGIE), "samen met Dazzle Events kozen we er opnieuw voor om de nadruk te leggen op lokale leveranciers (toeristische dienst, catering, inrichting, ...)." Ook het uitnodigingstraject nam Dazzle Events voor zijn rekening.

 

Naast ministers, CEO's en burgemeesters verwelkomde ENGIE ook leerlingen van omliggende scholen. "Het moest meer zijn dan alleen een inhuldiging. Het was de bedoeling om de hele gemeenschap samen te brengen, rond te leiden en te informeren", licht Thijs Bekaert toe, zaakvoerder Dazzle Events, "hier komt heel wat bij kijken op vlak van structuur en veiligheid. Wij zorgden voor shuttle services vanuit de omliggende gemeenten naar de site zodat de bezoekers een onbezorgde namiddag beleefden."

 

Een extra uitdaging was de locatie. Het winturbinepark ligt namelijk middenin de velden. Maar een plaats zonder voorzieningen omtoveren tot een gezellige feestlocatie is geen probleem voor Dazzle Events. Ze beschikken over een ruime ervaring met tentenconstructies. Zelfs de groene elementen van de omgeving hebben ze doorgetrokken in de tent.

 

Aline Sinzo: "Het vertrouwen dat wij al hadden in Dazzle Events werd herbevestigd. Ze beschikken over technische expertise, een creatieve geest en treden op als een partner. Ze voeren niet enkel uit wat wij vragen. Ze denken mee met de klant, geven suggesties en verbeteren waar nodig, zonder daarbij de deadlines uit het oog te verliezen. Kortom, ze bieden een totaalpakket, zonder stress en met een brede glimlach."

 


www.dazzle-events.be

advertorial28-06-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken5 verkeerde redenen om eventtechnologie te gebruiken
Best of 2017: 19 meest bekeken video'sBest of 2017: 19 meest bekeken video's
Wat betaal je een evenementenbureau?Wat betaal je een evenementenbureau?
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 08-01Senior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 2. 08-01Junior Project Engineer
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant
 3. 08-01Projectleider Podiumbouw
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant