3 redenen waarom golf een goede toevoeging kan zijn voor je evenement3 redenen waarom golf een goede toevoeging kan zijn voor je evenement

Klein of groot, jong of oud; golf is een sport die door velen beoefend kan worden. Golf combineert mentale en lichamelijke inspanning in een competitieve en actieve spelvorm, waarbij de aanwezigheid in de natuur ook veel ontspanning biedt.

 

Golf kan een uitstekende toevoeging zijn voor jouw evenement. Naarderbos geeft drie goede redenen waarom dat zo is:

 

 • Zakelijk plezier maken
  De golfbaan is een sociale omgeving met veel netwerkmogelijkheden. Je ontmoet elkaar voor, tijdens en na het spelen. Een golfbaan kan hierdoor dienen als een belangrijk verlengstuk voor bedrijven om, bijvoorbeeld tussen een zakelijke bespreking door, een golfronde te spelen. Een golfronde kan bestaan uit 9 of 18 holes, waarbij je bij 18 holes op de golfbaan van Naarderbos al gauw 4 uur onderweg bent; voldoende tijd om zakelijk plezier te maken.
   
 • Actieve en originele break
  Tijdens een seminar of andere zakelijke bijeenkomsten is een actieve break geen overbodige luxe. Een frisse neus halen, samen plezier hebben en actief bezig zijn. Een soortgelijk event is daardoor goed te combineren met een Golf Experience, waarin de basistechnieken van de golfsport worden behandeld. "Wij richten deze clinics zo in dat deze voor elk niveau toegankelijk zijn waardoor ook niet-golfers deze uitdaging kunnen aangaan."

  Ook tijdens een personeelsfeest kan een Golf Experience met een competitief element ideaal zijn voor de teambuilding. Door de groep in teams te verdelen en diverse spelvormen te gebruiken, zullen collega's moeten samenwerken om tegen elkaar de strijd aan te gaan.
   
 • Van suf en saai naar hip en vermakelijk
  Door foodtrucks te plaatsen bij elke hole op de golfbaan, wordt het belevingseffect vergroot. Geniet bij hole 1 van een heerlijke amuse uit een soep kruiwagen, ontvang bij hole 2 een gekoeld drankje en smul bij hole 3 van een goed gevulde hamburger. Hierdoor veranderd elke hole in een feestje.

  Een uitgebreide borrel op de driving range? Natuurlijk! Sla een aantal ballen af en neem tussendoor een slok van een mooie Zuid-Afrikaanse wijn. Een sommelier vertelt graag meer over de verschillende wijnen die klaar staan. Golfprofessionals lopen rond en geven iedereen die wilt instructies bij het pitchen, chippen en swingen. En swingen gebeurt niet alleen op de driving range, maar ook op het naastgelegen grasveld bij een live band of DJ.

Al met al voldoende beweegredenen om golf te combineren op een event. En als Barack Obama, Justin Bieber en George Clooney het ook doen, waarom dan niet?!


www.naarderbos.nl

advertorial16-06-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

De 'customer journey' van je event begint al bij de registratieDe 'customer journey' van je event begint al bij de registratie
Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?Hoe zet je een entertainment ervaring neer op je evenement?
Virtual, augmented en mixed reality tijdens FestivakVirtual, augmented en mixed reality tijdens Festivak
Advertenties

In de kijker

Breepark

Breepark

Doen, wat je leuk vindt.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 22-10Bewakingsagent (m/v)
  Key4ce Security
  Oost-Vlaanderen
 2. 20-10Hulpverlener tijdens evenementen
  Ambulance Medical Service vzw
  Limburg
 3. 10-10Project Manager (m/v) BeerWalk
  Deadline Entertainment...
  Antwerpen