Oostende als top MICE bestemmingOostende als top MICE bestemming

Oostende weet zich al jaren als één van de top MICE bestemmingen in Vlaanderen te profileren. Dit is onder meer te danken aan de vele congres- en seminariemogelijkheden die Oostende te bieden heeft.

 

Denk maar aan Kursaal Oostende, CC De Grote Post, Thermae Palace, Hotel Andromeda, ... Ook de vele, vaak unieke, teambuildings die in 'De stad aan zee' worden georganiseerd, zijn een sterke troef. Daarnaast zijn er ook het ganse jaar door formules beschikbaar om als VIP te worden onthaald. Ideaal om jezelf, klanten, personeelsleden, ... even te verwennen!

 

 

Filmfestival Oostende: 8 - 16.09.2017

Net na de zomervakantie is het een uitgelegen moment om een VIP pakket vast te leggen. FFO biedt daarom pakketten die op maat gemaakt zijn om uw beste klanten uit te nodigen, maar evenzeer mogelijkheden om personeelsleden en collega’s een aangename avond te bezorgen. Genieten van een film en receptie en zelf eventjes over de rode loper wandelen, het hoort er allemaal bij!

 

 

Het Vlot: 18.10.2017 - 15.04.2018

Het vervolg op het succesvolle 'De Zee - Salut d'honneur Jan Hoet', met niemand minder dan Jan Fabre als curator. in de tweede editie van deze driejaarlijkse internationale tentoonstelling staat ‘ het vlot’ centraal.  Het vlot. Kunst is (niet) eenzaam / The Raft. Art is (not) Lonely gaat over het vaartuig en de vervoering van kunst. Tijdens de duur van deze kunstexpositie, kan Mu.Zee geprivatiseerd worden tijdens een nocturne, waar je samen met je genodigden kunt genieten van de vele kunstwerken met een glaasje en een hapje. 

 

 

Kursaal Oostende

De congreslocatie in Oostende bij uitstek biedt ook het jaar door VIP formules aan. De vele concerten en voorstellingen zijn een uitgelegen kans om zakenpartners uit te nodigen op een avondje uit: een diner in de Ostend Queen, een voorstelling in het Kursaal, gevolgd door een receptie. Een aanrader tijdens de zomer is vast en zeker Footloose!

De mogelijkheden zijn eindeloos. Voor wie van sport houdt, zijn er ook steeds VIP arrangementen beschikbaar voor onder andere het voetbal (KVO) en de basket (BCO). Ben je verzot van lekker eten? Dan is A l'Ostendaise (24 en 25 juni 2017) vast en zeker iets voor jou. Gedurende 2 dagen is dit evenement het culinaire hoogtepunt van het jaar, waar je eveneens een VIP formule kan boeken.

 

Interesse in één van deze zaken? Aarzel niet en stuur een mailtje naar info@meetinoostende.be - we werken heel graag iets uit en helpen je met plezier verder.


www.meetinoostende.be

01-06-2017

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Je favoriete event-show nu ook op je TV!Je favoriete event-show nu ook op je TV!
Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?Indrukwekkend event: Storytelling op je bord!?
Waarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebbenWaarom jij absoluut het boek EVENTPLANNER in huis moet hebben
Advertenties

In de kijker

RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RMD Rotterdam heeft twee unieke, industriële evenementenlocaties die volop inspiratie bieden voor tal van zakelijke en culturele evenementen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Sunday
Meer weer

Vacatures

 1. 13-12International Sales Manager
  MTD Nederland bv
  Noord-Brabant
 2. 11-12Business Development Manager België
  Via Futura bvba
  Antwerpen
 3. 11-12Business Development Manager Nederland
  Via Futura bvba
  Utrecht