Trakteer jouw bezoekers op een muzikale belevingTrakteer jouw bezoekers op een muzikale beleving

Wanneer je muziek, geur en kleur op de juiste manier met mekaar combineert, dan onstaat er een harmonisch samenspel waarmee je jouw klant in de juiste mood kan brengen. De juiste muziek op het juiste moment doet wonderen met een mens.

 

Heb jij ook al de tranen in de ogen gehad van ontroering, onbewust, bij het horen van een liedje ? Ooit al het geluk gehad dat, zonder het zelf te beseffen, jouw gedachten volledig te verdiepten tot in de kern van de song waardoor je volledig 'in trance' gaat ?

 

Muziek verzacht de zeden, en daar is zeker iets van waar. Met de Juiste muziek op het juiste moment kan jouw bezoekers beïnvloeden en in de juiste sfeer brengen. Sfeermuziek, strandmuziek en partymuziek zijn drie verschillende voorbeelden, waarmee je jouw bezoekers in de juiste stemming kan brengen. En dat moet de DJ op het moment zelf aanvoelen, door zichzelf in te leven in de situatie van het moment. Dat lukt dus niet met een vooraf opgenomen mixtape.

 

Kies dus niet voor een DJ die zomaar wat plaatjes draait. Maar kies voor een artistieke top-dj die zijn nummers zorgvuldig selecteert en die ervoor zorgt dat jouw bezoekers muziek op een andere manier beleven.


www.topdeejays.be

advertorial18-03-2017

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Functionele eyecather op jouw evenementFunctionele eyecather op jouw evenement
Wat hebben Jip Samhoud, Maarten Hogenhuis en Christian Kromme gemeen?Wat hebben Jip Samhoud, Maarten Hogenhuis en Christian Kromme gemeen?
Zeven experts vertellen 'what's now and next' voor congressenZeven experts vertellen 'what's now and next' voor congressen
Advertenties

In de kijker

20 event-tips rond mobiliteit

20 event-tips rond mobiliteit

20 tips voor vlot verkeer en meer fietsers op je event

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures

 1. 24-03Zelfstandig magazijnier (m/v)
  Event Flooring Services
  Oost-Vlaanderen
 2. 03-03Actieve planner Brussel
  MaisonRouge
  Vlaams-Brabant [+Brussel]
 3. 23-02Assistent Projectleider
  Van Ham Tenten & Podia bv
  Noord-Brabant