4 sfeertips voor een evenement met een topuitstraling

4 sfeertips voor een evenement met een topuitstraling

Van der Maarel Eventstyling, specialist in de aankleiding van evenementen, geeft praktische tips om jouw evenement een topuitstraling te geven. Volg je deze 4 sfeertips, dan kan het niet meer mislopen.

 

"Met ruim 60 jaar ervaring in event styling vragen onze klanten regelmatig advies bij de aankleding van hun evenementen en welke keuzes ze daarbij best maken. Die kennis delen we ook graag met jullie", vertelt Cees Van der Maarel.

 

 

Denk aan je doelgroep

De belangrijkste tip voor de perfecte styling van je events is volgens Van der Maarel: "Verlies de doelgroep van je event niet uit het oog. Iedereen weet, smaken verschillen en wat jij mooi vind als organisator, wil nog niet zeggen dat de doelgroep dat ook vindt. Kijk dus goed of je te maken hebt met B2B, B2C, mannen of voornamelijk vrouwen, inventariseer wat daar het beste bij past en wat voor een boodschap je als organisator wilt overbrengen."

 

 

Denk groot

Geef de voorkeur aan een ruime loungebank en een paar grote eyecatchers, boven veel kleine. Die maken het geheel snel rommelig en onrustig. Grote eyecatchers geven je event stijl en sfeer. Kleine details zijn echter wel heel belangrijk! Die maken het event af en zorgen voor een finishing touch.

 

 

Kies je locatie zorgvuldig

"We komen vaak tegen dat organisatoren een evenementenlocatie kiezen die precies passend is voor het aantal gasten of zelfs nog een slag groter! Helaas zijn er tijdens een event altijd no-shows of annulaties op het allerlaatste moment. Kies daarom eerder een iets kleinere ruimte, dat is vaak nog gezelliger ook. Een half lege zaal brengt echt geen sfeer. Kijk daarnaast goed naar de uitstraling van de venue en vraag je af of die past bij de sfeerbeleving en wat je met het event wilt uitstralen."

 

 

Kies bloemen uit het seizoen

Verse bloemen geven net die extra sfeer en ambiance aan je event. Het straalt natuur en ambacht uit. Echter zijn niet alle bloemen het hele jaar door beschikbaar. Belangrijke tip is kies voor verse seizoensbloemen en houdt niet altijd vast aan de kleuren van het logo.

 

 

Meer tips?

Natuurlijk zijn er nog veel meer aspecten die van invloed zijn op het succes van je evenement, met deze tips ben je in ieder geval al goed op weg. "Zelf begeleiden en adviseren wij onze klanten uitvoerig bij de styling en uitvoering van hun event. Wil je hier graag meer over horen, neem dan direct contact op Truike De Pourcq op +32 (0)468 41 64 08 of per mail op truike@vandermaarel.be

www.vandermaarel.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures