Personeelsdag of bedrijfsevenement als 'festival'

Personeelsdag of bedrijfsevenement als 'festival'

Festivals zijn niet meer weg te denken uit Nederland en België. Down Under in Nieuwegein maakt het nu mogelijk voor bedrijven om hun personeelsdag, relatiebijeenkomst of business event te organiseren in festivalsfeer.

 

Ongedwongen genieten van hapjes en drankjes, een diversiteit aan muziek en/of activiteiten op een toffe locatie aan het water in Midden-Nederland!

 

 

Onderscheidend concept

Waarom kiezen voor een event in festivalsfeer? "Festivals zijn populair onder een brede doelgroep; door het diverse aanbod aan muziek, activiteiten en F&B biedt een festival voor een ieder iets wils. Een festival kan voor ieder gewenst concept worden ingevuld; zomers, sportief, met theater of een combinatie hiervan!", vertelt Judith Prins.

 

 

In de praktijk

Hoe ziet dit er in realiteit uit? "De zon schijnt en de zomerse klanken vullen de lucht. De eerste gasten arriveren op het vrolijk ingerichte festivalterrein van Down Under, een zweefmolen en de gezellige terrassen lonken uitnodigend. Gasten kunnen direct deelnemen aan verschillende activiteiten, van zumbales tot beachvolleyballen en van waterskiën tot een workshop cocktails shaken. Ook aan kinderen kan worden gedacht met een aanbod bestaande uit voetgolf, bodyboarden, tuben en een groot springkussen. De band en dj zorgen voor een muzikale invulling van de dag!"

 

 

Festival food = food trucks!

Vanuit felgekleurde foodtrucks worden de lekkerste gerechten geserveerd; van Mexicaanse tortilla's en hamburgers tot mossel-curry of pomodorisoep. De bediening loopt rond met bellytrays vol puntzakjes frites en uiteraard ontbreekt het dessert niet; heerlijke cupcakes en een ijscokar met vers schepijs.

 

 

Locatie Down Under

Down Under is een multifunctionele locatie met een evenemententerrein, strand, beachclub, restaurant, zalen en verschillende watersportactiviteiten. Down Under is perfect gelegen aan de A12 bij Nieuwegein, beschikt over een groot eigen parkeerterrein en heeft alles in huis om een bedrijfsevenement tot een succes te maken. Meer weten?

www.downunder.nl
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties