Blijf kalm, panikeer nooit waar je gasten bij zijn

Blijf kalm, panikeer nooit waar je gasten bij zijn

De grote dag is aangebroken. Je komt nog eerder uit bed dan normaal en voordat je naar de eventlocatie gaat, check je je mailbox voor mogelijke ontwikkelingen in de planning. Alles lijkt goed te gaan.

 

Geen last-minute wijzigingen, vertragingen of annuleringen. De sprekers zijn gisteren aangekomen, het aantal bezoekers dat hun komst heeft bevestigd is ruim voldoende en alle logistieke details zijn 100% bevestigd en geregeld. Je drinkt je kop koffie en loopt de deur uit, zeker ervan dat je een succesvol evenement zult hebben. Maar wanneer de gasten beginnen binnen te druppelen, doen de eerste problemen zich voor. Je realiseert je dat het registratiesysteem niet alle bezoekers heeft geregistreerd en er zijn geen badges voor de meesten. Ook mist er wat audiovisuele apparatuur en doet de Wi-Fi het niet.

 

Wat doe je dan? Neem even een momentje de tijd, haal eens een paar keer diep adem en probeer het evenement zo gracieus mogelijk te overleven. Waarom? Verplaats jezelf eens in je bezoekers: "Je hebt betaald om naar een evenement te gaan. Je gaat ...

Gratis verder lezen, dat kan!

Dit artikel is exclusief voor onze abonnees. Je las slechts een deel van het artikel. Abonneer je nu helemaal gratis om verder te lezen.

  • Een account is helemaal gratis
  • Je krijgt toegang tot exclusieve content
  • Je ontvangt onze tips, nieuws, ... in je mailbox

reBoot Kombuis
We hebben u gemist!
reBoot Kombuis|
04 May 2021

Op 8 mei stoffen we onze kookpotten af en mogen we u eindelijk weer ontvangen op ons scheepsdek voor een spannend Noordzeemenu. Een bijzondere beleving op vrijdag/zaterdagavond met je partner of vrienden, maar ook als schitterende afsluiter van een zakelijke vergadering op ons schip.


Uiteraard is uw gezondheid onze prioriteit, waarbij de huidige COVID voorschriften voor ons slechts een minimum ...

Lees meer

Like Reageer

Lees ook

Een succesvol online of hybride event? Check Jaarbeurs Studios

Een succesvol online of hybride event? Check Jaarbeurs Studios

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

5 toptips die jouw virtueel event er met kop en schouders doen uitsteken

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Wanneer ontgoocheling gewoonte wordt

Advertenties