5 redenen om de eventplanner-stand op Festivak te bezoeken

5 redenen om de eventplanner-stand op Festivak te bezoeken

Het is bijna zover! Op 9 en 10 november opent Festivak haar deuren in de Nekkerhal in Mechelen. Exclusieve contentpartner voor deze beurs is eventplanner.be /.nl. We zijn dan ook prominent aanwezig. Hier zijn alvast 5 goede redenen om onze stand te bezoeken.

 

Met een compleet uitverkochte beursvloer wordt Festivak voor 2 dagen het epicentrum van de Belgische en Nederlandse eventsector. De stand van eventplanner.be /.nl op vind je op nummer 110, vlakbij de ingang. We geven je 5 goede redenen om tijdens je bezoek aan de beurs ook even bij onze stand te passeren:

 • Vind de weg! Gratis beursplattegrond
  Zoek je een specifieke stand? Even de weg kwijt op de immense beursvloer? We hebben voor jou een handige plattegrond die je snel wegwijs maakt. Je krijgt hem gratis bij de inkom of je haalt hem af op onze stand. Nog wat extra tips en advies nodig voor een efficiënt beursbezoek? We helpen je graag!
   
 • Meet & greet backstage
  Altijd al eens kennis willen maken met het team achter jouw favoriete event site? We kijken er naar uit om je live te ontmoeten. Draai de rollen eens om en stel zelf de vragen aan eventplanner.tv presentator Kevin, wissel van gedachten met één van onze redacteurs of sla een praatje met onze klantadviseurs Kenny (Nederland) en Wim (België).
   
 • Reviews. Reviews. Reviews.
  Dit jaar staan reviews centraal op onze stand. Reviews zijn bepalend bij de keuze van restaurants en hotels. Waarom zou dat bij het selecteren van eventlocaties of eventleveranciers anders zijn? Waar je voor de beste hotels en reistips op tripadvisor.com moet zijn, vind je de beste eventbedrijven op eventplanner.be /.nl. Heb je vragen over ons veilige review systeem? We helpen je graag op weg om een top contributor te worden en geven je 5 goede redenen waarom dat voor jou interessant is.

  PRIMEUR: Tijdens de 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Network Night' reiken we overigens de allereerste Certificates of Excellence uit aan eventlocaties en eventbedrijven die elke dag opnieuw tot het uiterste gaan voor hun klanten. En wie kan daar beter over oordelen dan die klanten zelf via ons veilige reviewsysteem?
   
 • Shopping!
  Heb je hét naslagwerk voor eventorganisatoren 'EVENTS 2' nog niet in je boekenkast staan? We vergeven het je. Je maakt het goed door het boek op onze stand te kopen met een mooie korting. Interesse in een eventplanner.PRO abonnement? Ook dat regelen we even ter plaatse voor jou.
   
 • Haal je ticket voor de eventplanner.be /.nl Get Inspired Network Night
  Heb je een ticket weten te bemachtigen voor de 'eventplanner.be /.nl Get Inspired Network Night'? Dan wissel je op onze stand je ticket in voor de toegangsbadge. Dat kan al heel de namiddag. Zo vermijd je het spitsuur vlak voor de start van het event. Met 950 opdrachtgevers en eventprofessionals op de gastenlijst belooft deze avond het ultieme netwerkevent voor de sector te worden. Wij kijken er alvast naar uit je samen met de organiserende partners te verwelkomen.

 

Kortom, gewoon even langskomen. Tot dan!

 

Schrijf een comment

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Monday
Meer weer

Vacatures