Jouw evenement tussen hemel en aarde

Jouw evenement tussen hemel en aarde

Ken je Sabena nog? De nationale luchtvaartmaatschappij van België? De tentoonstelling ‘Sabena. Reizen in stijl’ brengt het allemaal terug. Beleef dit nostalgische hoogtepunt op een van de mooiste en al even iconische locatie in Brussel: het Atomium.

 

Het Atomium is een opvallende aanwezigheid in de Brusselse skyline, een restant uit het verleden met een futuristische uitstraling. Het Atomium was niet voorbestemd om te overleven na de Wereldtentoonstelling van 1958. Haar populariteit en haar succes zorgden ervoor dat ze snel uitgroeide tot een onmisbaar deel van het Brussels en nationaal landschap.

 

Naast de symbolische waarde van zijn geschiedenis is het Atomium ook één van de iconen van de stad Brussel geworden. Sinds de ingrijpende renovatie (2006) is, dat wat velen het meest Belgische monument noemen, ook een museum met permanente collecties over Expo 58 en tijdelijke tentoonstellingen.

 

De nieuwste tijdelijke tentoonstelling 'Sabena. Reizen in stijl' maakt dit monument nog Belgischer. De expo neemt je mee naar de gezellige en betoverende wereld van SABENA, de 'Belgian World Airlines'. Je ziet er originele voorwerpen en verschillende vliegtuigmaquettes, uniformen, affiches, foto’s, archiefvideo’s en gadgets en andere souvenirs uit publieke en privécollecties.

 

Dit alles illustreert de 68 jaren van deze commerciële luchtvaartmaatschappij. De tentoonstelling reconstrueert de volledige belevenis vanaf het inchecken, het onthaal tot de vlucht zelf. Inclusief de service en het comfort die ervoor zorgden dat deze ervaring exclusief was voorbehouden voor de elite.

 

De tentoonstelling loopt van 24 november 2016 tot en met 10 september 2017. Voor de B2B mogelijkheden neem je contact op via sandra.libens@atomium.be of bel je naar +32 2 475 47 72.

www.atomium.be
Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties