Get Inspired Event op amper 2 weken VOLZET

Get Inspired Event op amper 2 weken VOLZET

De 'Get Inspired Network Night' is helemaal volzet. Op amper 2 weken, sinds de officiële aankondiging, zijn alle tickets de deur uit en staan 800 event professionals en opdrachtgevers op de gastenlijst voor het ultieme netwerk event.

 

Op 9 november organiseert eventplanner.be /.nl, samen met haar partners en aansluitend op de Festivak vakbeurs, de 5de editie van de 'Get Inspired Network Night'. De top van de Belgische en Nederlandse eventsector tekent present voor een inspirerende avond om 'live' eventtrends te ontdekken en nieuwe contacten te leggen. "Dat alle tickets de deur uit zouden gaan, hadden we verwacht, maar de snelheid waarmee dat gebeurde heeft ook ons verrast", vertelt Kevin Van der Straeten, managing director van eventplanner.be /.nl. "De kwaliteit van zowel bezoekers als partners van het evenement ligt heel hoog. Het belooft dus een top editie te worden. We kijken er naar uit!"

 

 

Geen ticket kunnen bemachtigen?

Ben je er te laat bij om tickets te bemachtigen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en volg ons via Facebook en Twitter. Via die wegen houden we jullie op de hoogte zodra er geannuleerde tickets vrijkomen. Zo kan je er misschien toch nog bij zijn. Fingers crossed.

 

 

Ticket, maar verhinderd?

Heb je wel een ticket, maar weet je nu al dat je er toch niet bij zal kunnen zijn? Annuleer dan je ticket zodat je er iemand anders blij mee kan maken. Log in op de ticket pagina, scroll naar het titeltje 'jouw ticket' en klik op  'annuleer je ticket'. Let wel op, als je annuleert, kan je niet meteen opnieuw registreren.

 

 

Tickets voor opdrachtgevers

Ben je opdrachtgever (event manager, marketing manager, ... bij een groot bedrijf) en organiseer je meer dan 10 evenementen per jaar? Voor jou is er een aparte wachtlijst. Mail ons via info@eventplanner.be en toon aan dat je voor deze tickets in aanmerking komt. Als er tickets in deze categorie vrijkomen, brengen we je meteen op de hoogte.

 

 

Dank je wel partners

Geen evenement zonder de organiserende partners. Het event gaat door in de gloednieuwe Nekkerbox van de Nekkerhal in Mechelen. Je wordt door Groep van Eyck verwend met signature hapjes en een open bar verzorgd door Melis Events. De aankleding en decoratie van de avond is in handen van Van der Maarel. TTT Artists voorziet top entertainment van de bovenste plank met Level Six. Videocrew verzorgt de live captatie en Novid pakt uit met indrukwekkende schermen. Licht en geluid worden voorzien door TCF en Coruna. Beursorganisator OGZ staat in voor de organisatorische aspecten en voorziet de beveiliging van het event. Foodtrucks Ardore, TenderOne events, My Gusto en Spaanse Churros verwennen met lekkers en The Charming Thief voor originele animatie.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures