MOVE overgenomen door The Oval Office en Bureau voor ReuringMOVE overgenomen door The Oval Office en Bureau voor Reuring

The Oval Office en het Bureau voor Reuring nemen het Nederlandse experience marketing & brand activation bureau MOVE over. MOVE wordt onafhankelijk van de 2 overnemers verdergezet.

 

"We gaan MOVE met veel energie in zijn huidige vorm verderzetten, en tegelijk als drie onafhankelijk opererende bedrijven hun talent, knowhow en netwerk actief met elkaar uitwisselen. Dit biedt de drie bureaus én hun klanten extra troeven voor de toekomst.", klinkt het in het persbericht. MOVE rekent tot zijn klanten onder andere Nintendo, Google, E-bay/Marktplaats, YouTube, Bol.com, Adobe, Playstation, IKEA, Sanoma, KFC en Nissan.

 

Garantie op een mooie toekomst

Oprichter en voormalig eigenaar Bart Smulders nam omwille van privéomstandigheden afscheid van het bekende evenementen- en brand activation bureau uit Haarlem. Aangezien hij MOVE zo'n 25 jaar geleden zelf oprichtte en met veel liefde uitbouwde tot een succesvolle speler op de Nederlandse markt, viel deze beslissing hem zwaar. "Maar het is met alle vertrouwen dat ik MOVE in handen geef van de nieuwe eigenaars. Dankzij hun ervaring en unieke visie bieden zij MOVE de grootste garantie op een mooie toekomst."

 

Mensen merken laten beleven in België én Nederland

MOVE zal voortaan inderdaad kunnen rekenen op de toegevoegde waarde van zijn nieuwe eigenaars. Zo zal het gebruik kunnen maken van de knowhow van Bureau voor Reuring om brand experiences te combineren met succesvolle communicatiecampagnes en PR-activiteiten. Voor The Oval Office biedt de opening naar de Nederlandse markt dan weer vele extra mogelijkheden om voor haar klanten ook over de noordergrens operationeel te zijn.

 

Wouter Boits en Ken Koeklenberg, managing partners van The Oval Office: "We worden met deze uitbreiding de ideale partner voor bedrijven die zowel in Nederland als in België hun 'merk willen laten beleven' bij consumenten, klanten en medewerkers."

 

Dat The Oval Office en het Bureau voor Reuring samen deze overname realiseren is geen toeval. Ze werken al verschillende jaren met elkaar samen binnen de internationale groep 27Names, waar nog vijftien andere Europese bureaus bij zijn aangesloten. De 'natural fit' tussen de beide bureaus wakkert de ambitie aan om samen te ondernemen en hun synergie in de Benelux te verstevigen. In het kader van deze strategie moet ook de gezamenlijke overname van MOVE worden gezien. 

 

Zelfstandige structuur met vertrouwd team 

Per 1 augustus vestigde MOVE zich in een kantoorloft in Bussum en werden zij de bovenbuur van het Bureau voor Reuring. MOVE blijft zelfstandig opereren onder de eigen naam, in een eigen juridische structuur en met het eigen vertrouwde team. De dagelijkse leiding is in handen van Vera Kurpershoek en Victor Neyndorff. Voor de klanten en leveranciers verandert er dus niets.

16-09-2016

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?Hoe bouw je een efficiënt eventteam dat graag voor jou werkt?
Moet je pers echt uitnodigen op je volgende evenement?Moet je pers echt uitnodigen op je volgende evenement?
Papendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega'sPapendal organiseert The Christmas Factory voor jou en je collega's
Advertenties

In de kijker

Fabula Productions

Fabula Productions

Design furniture for events.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Tuesday
Meer weer

Vacatures

 1. 21-09Travel Designer België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 2. 13-09Sales Manager eventplanner.be - België
  Pink Minds Media bvba
  Antwerpen
 3. 11-09Sales/Account Manager
  Kortrijk XPO nv
  West-Vlaanderen