27Names nu in 20 landen27Names nu in 20 landen

27Names, het internationale live-communicatiebureau breidt uit en werkt samen met vier nieuwe bureaupartners uit de UK, Slowakije, Tsjechië en Turkije.  

 

27Names kan met deze aanvulling zijn expertise op het gebied van live-communicatie toepassen in inmiddels 20 Europese landen. Dankzij lokale kennis kan worden ingespeeld op specifieke wensen en gebruiken die per land kunnen verschillen.   

 

"Niet alleen ons geografisch bereik wordt groter, met een multinationaal team van bureaus kunnen we de Europese projecten van onze klanten op een efficiënte manier vormgeven", aldus Christine van Dalen, mede-oprichter van 27Names en eigenaar van het Bureau voor Reuring.  

 

De kersverse 27Names bureaupartners hebben allen een bewezen track record, met diverse awards en prijzen en een indrukwekkende klantenlijst.  

 

27Names Tsjechië en Slowakije wordt vertegenwoordigd door Creative Pro. Dit bureau kreeg onlangs 4 EuBea awards toegekend en behaalde de 2e plaats voor Best European Agency.  

 

Atölye, gevestigd in Istanbul, is de Turkse bureaupartner en in 2014 winnaar van de EuBea award voor 'Best Public Event'.  

 

Bureaupartner in de UK is Verve GB, een dochter van Verve The Live Agency, het grootste onafhankelijke event- en brandactivatiebureau in Ierland.  

 

Met deze recente expansie komt het doel van 27Names om in alle Europese landen een vertegenwoordiging te hebben, langzaam maar zeker in zicht.

24-02-2015

Comments

Meld je hier aan om te reagerenLees ook

Tevreden over je eventleverancier? Beloon hem met een 'Certificate of Excellence'Tevreden over je eventleverancier? Beloon hem met een 'Certificate of Excellence'
Je event-community opbouwen in 5 praktische stappenJe event-community opbouwen in 5 praktische stappen
Zonne-energie op je event? Ontdek de Green Battery en SmartflowerZonne-energie op je event? Ontdek de Green Battery en Smartflower
Advertenties

In de kijker

Neptunus

Neptunus

Dé specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen.

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTS - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 07-07Meertalig Project & Casting Manager (Tijdelijk)
  Agence C
  Antwerpen
 2. 04-07Project manager
  ExpoGlobal Group
  Antwerpen
 3. 30-06Account Manager Gent
  MaisonRouge
  Oost-Vlaanderen