Van der Maarel inspireert met Lookbooks

Van der Maarel inspireert met Lookbooks

Van der Maarel Eventstyling helpt je voortaan met het vinden van de juiste sfeer op je evenement en introduceert 'Lookbooks' op sfeerthema. 

 

"Eventplanners zijn regelmatig op zoek naar een passende sfeer voor hun events en weten precies in welke sfeer het event moet worden omgetoverd. Festival, Vintage, Scandinavisch of toch strak en zakelijk? Slechts een kleine selectie van de vele sfeerthema's die we verhuren", vertelt Cees Van der Maarel.

 

 

Passende sfeer voor iedereen

Met de ontwikkeling van Lookbooks, in meer dan 18 thema's, kan Van der Maarel zijn klanten nog beter bedienen en inspelen op de sfeerbehoefte.

 

Maar hoe vindt Van der Maarel elke keer weer die passende sfeer? Wereldwijd speurt het trends-team naar de nieuwste trends om events nog unieker te maken. Deze trends worden in de studio vertaald naar creatieve en vernieuwende stylingconcepten en Lookbooks. Met als doel de markt te inspireren en meer richting te geven op gebied van sfeer. Van der Maarel denkt mee en maakt het graag makkelijker.
 

 

Inspirerende sfeerbeelden

Is het niet een prettig idee om onder het genot van een kop koffie mooie sfeerbeelden te bekijken en je te laten inspireren? Neem dan contact op met Van der Maarel Eventstyling en ontvang een van de Lookbooks vandaag nog in je mailbox. Laat je verrassen door het grote aanbod aan sfeerthema's.

 

Voor binnen of buiten, kleine of grote events, Van der Maarel creëert de gewenste sfeer op elke locatie en voor elke gelegenheid.

 

 

Ontmoet Van der Maarel Eventstyling

Live sfeer proeven in een Van der Maarel Setting? Dat kan natuurlijk ook! Kom dan 9 november naar de eventplanner.be Get Inspired Network Night en maak kennis met Van der Maarel Eventstyling.

 

Zoek je sfeer op jouw event? Bel Wouter op +32 496401414 of per mail op wouter@vandermaarel.be.

www.vandermaarel.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Nieuws

Vacatures