Zoek in de CV's van freelancers voor events

Zoek in de CV's van freelancers voor events

Ben je op zoek naar een extra paar handen voor je evenement? Dan is een freelancer een praktische oplossing. Voortaan kan je via Freelancenetwork.be ook de CV's van freelancers bekijken. En dat is handig!

 

"Er worden steeds vaker freelancers gezocht zonder dat bedrijven publiek een opdracht willen plaatsen. Vandaar het idee om de database open te stellen", zegt Michel Piedfort van Freelancenetwork.be. "Zo hebben we nu ook de profielen consulteerbaar van freelance eventplanners, podiumbouwers, geluidsmannen en andere technici."

 

In het profiel van de freelancer krijg je een korte omschrijving, trefwoorden, het telefoonnummer, de naam van de freelancer, linkedinprofiel en de mogelijkheid om de freelancer te mailen. Daarmee wordt de database van freelancers een stuk toegangkelijker voor bedrijven.

 

Gebruik van de database is gratis

Het gebruik van de database is voor opdrachtgevers volledig gratis. Freelancenetwork haalt haar inkomsten bij de freelancers zelf. Iedereen kan vrij freelancers bellen. Het telefoonnummer staat immers gewoon in het profiel vermeld. Mails verstuurd via het platform worden eerst gecontroleerd door de site om spam uit te filteren.

 

Freelancersdatabase als aanvulling op database van VDAB

"Onze droom is dat onze freelancersdatabase op termijn door alle bedrijven gebruikt wordt naast de database van VDAB, StepStone of Monster. Het grote voordeel voor bedrijven is dat je snel in contact komt met direct inzetbare medewerkers zonder dat je hiervoor iets moeten betalen. Op VDAB vind je vooral kandidaten die werknemer willen worden voor een lange periode en met een vast contract."

 

In de freelancersdatabase van Freelancenetwork zitten vooral zelfstandigen zonder personeel die tijdelijk inspringen. Tijdelijk kan dan zijn voor 1 keer, 1 dag, 1 maand, elke week 2 dagen of 1 keer een vervanging van 3 of 6 maand.

 

Open Coffees ism Freelancenetwork

Elke maand zijn er bovendien in Antwerpen en Gent ook Open Coffees. Dit zijn gratis netwerkevenementen waar je op 2 uur tijd met andere bedrijven in contact komt. Wie de sfeer wil komen opsnuiven, kan de deelnemerslijst op voorhand inkijken op de website.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures