Meer publiek voor je congres met interactieve livestreamingMeer publiek voor je congres met interactieve livestreaming

Whales On Waves, de specialist in interactieve oplossingen voor congressen, lanceerde zijn vierde product op de conferentiemarkt: een streamingoplossing waarmee je niet alleen live presentaties volgt maar er ook interactief aan deelneemt.

 

Whales on Waves verraste de congreswereld eerder al met iConference, een gebruiksvriendelijke interactieve presentatietool, Votenow, het populaire votingsysteem voor je smartphone en Interpretor, een webgebaseerde tool voor simultaan vertalen. Interactive Streaming, de nieuwe livestreaming toepassing van Whales on Waves, maakt interactiviteit op de conferentiemarkt nog makkelijker en succesvoller.

 

Livestreaming

Met de livestreaming oplossing van Whales On Waves geef je ook online deelnemers de mogelijkheid om je congres te volgen. Afstand speelt geen rol meer. Je deelnemers zitten gewoon thuis of op kantoor aan het scherm van hun laptop en volgen in real time mee de sprekerssessies die jij streamt.

 

Nog meer interactie

Dat is toch niet nieuw, zou je denken. Inderdaad, dergelijke livestreaming is ondertussen al flink ingeburgerd. De oplossing van Whales on Waves verschilt van klassieke streamingtools door de extra interactiemogelijkheden. Je online deelnemers nemen immers ook deel aan votings en vragenlijsten, stellen vragen aan de sprekers en sturen tweets aan andere volgers. Alsof ze zelf live in de zaal aanwezig zijn. En net deze interactiviteit maakt deze streamingtool zo bijzonder.

 

Meer info:


www.whalesonwaves.com

advertorial03-06-2016

Comments

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan

Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

 Lees ook

Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?Hoe vergroot je het bereik van jouw evenementen met inbound marketing?
Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?Hoe bouw je de spanning op voor je bezoekers?
Wat betaal je een evenementenbureau?Wat betaal je een evenementenbureau?
Advertenties

In de kijker

Meet in Oostende

Meet in Oostende

Oostende is dé locatie voor uw volgende evenement, groot of klein: teambuildings, meetings, congressen, familiedagen, ...

Nieuwsbrief


Ontdek de nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der StraetenBestel nu!

Weer

 • Vandaag
 • Morgen
 • Friday
Meer weer

Vacatures

 1. 16-01Office Planner
  Walkies4Events - W4E bvba
  Antwerpen
 2. 15-01Project Manager België
  FAME Travel Designers
  Antwerpen
 3. 10-01Assembleur
  PresTop Rental
  Noord-Brabant