EvenementContact naar Rotterdam

EvenementContact naar Rotterdam

Vakbeurs EvenementContact doet in 2017 en 2019 Rotterdam Ahoy aan. De 9e editie vindt plaats op donderdag 9 maart 2017 in de grootste hal van Ahoy (Hal 1), die 10.000 m2 groot is en beschikt over een eigen entree.

 

Directeur van Rotterdam Ahoy, Peter van der Veer: "Als evenementenlocatie zijn wij verheugd dat dit evenement de stap heeft gezet naar Rotterdam en wij kijken er naar uit om alle eventprofessionals in onze accommodatie te verwelkomen."
 

EvenementContact
Arjen Lemstra en Joris Bots vormen de drijvende kracht achter EvenementContact. "Uit eigen behoefte voor een effectieve en betaalbare beurs voor de evenementenbranche is het idee geboren er zelf één te organiseren, maar dan anders. Zo is EvenementContact ontstaan. Het is een combinatie van een beurs, netwerkevent en congres. De eventprofessional vindt tijdens EvenementContact 2017 een gevarieerd aanbod van exposanten die met hun producten en diensten bijdragen aan de kwaliteit van toekomstige events. Daarnaast is er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma."

 
Duidelijke keuze voor locatie
Arjen Lemstra: "De 8ste editie van EvenementContact in RAI Amsterdam was zeer succesvol en telde maar liefst 345 exposanten. We verwachten in 2017 een record van circa 400 exposanten en daar hebben we een grote hal voor nodig. Ahoy als prachtige A-locatie en Rotterdam als evenementenstad met lef is een combinatie waar wij onze beurs succesvol kunnen laten groeien."


Rotterdam Ahoy
De accommodatie in Rotterdam is al meer dan 45 jaar een begrip in de evenementenbranche. Een unieke locatie vanwege een indoorarena, beurs- & evenementenhallen en een congres- & vergadercentrum. In 2019 gaat Rotterdam Ahoy uitbreiden met een groot internationaal congrescentrum met daarin het grootste auditorium van Nederland.

Reageer

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

Zo maak je mensen enthousiast voor je event

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

The Fungroup presenteert het Fun-Wheel 15m reuzenrad

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Zelfscan voor toegankelijkheid van festivals en evenementen

Advertenties