140 jaar Winsol: Dazzle Events jubileert mee

140 jaar Winsol: Dazzle Events jubileert mee

Precies 140 jaar geleden timmerde Jules Windels zijn eerste rolluiken, pionierswerk dat zou uitgroeien tot het bouwbedrijf Winsol. Een jubileum om met gepaste luister te vieren. Dat gebeurde op vrijdag 22 en zaterdag 23 januari 2016 in De Leest in Izegem.

 

Voor zijn 140-jarig bestaan had Winsol een viering met een stijlvolle uitstraling voor ogen, een evenement waaraan de aanwezigen nog lang met plezier zouden terugdenken. Op vrijdag werden een 450-tal klanten, leveranciers en business relaties uitgenodigd, op zaterdag de medewerkers en hun partners (zowat 400 mensen).

 

Thijs Bekaert van Dazzle Events: "We luisterden naar de wensen van Winsol. Daar begint het altijd mee. We werken nauw samen en begeleiden de klant doorheen het gehele traject. Brainstormsessies vol wilde ideeën en losse gedachtenkronkels vertaalden we naar een evenement met een hoog belevingsgehalte. Het vergde de nodige flexibiliteit om creatieve last minute invallen te verwezenlijken, maar uiteindelijk kunnen we terugblikken op een bijzonder geslaagde tweedaagse." Het concept steunde op de trilogie verleden-heden-toekomst.

 

Past to Future

Dazzle Events kleedde de ruimte helemaal 'vintage' aan, met onder meer een originele fotowall, kaders met beelden van weleer, een heuse camera obscura en een grammofoon-dj. CEO Koen Lepoutre blikte in zijn verwelkoming terug op de rijke geschiedenis van Winsol. Na een gesmaakte voorstelling door een jong dansgezelschap schoven Jean tiberghien van Tibeflex (grootste dealer van Winsol), burgemeester Bert Maertens (Izegem), minister Kris Peeters, CEO Koen Lepoutre en commercieel directeur Bert Verschuren aan voor een panelgesprek, gemodereerd door presentatrice Francesca Vanthielen.

 

Met een hedendaagse en een futuristische choreografie verplaatste de focus zich naar het heden en de toekomst. De receptie met hapjes vond plaats tegen een moderne achtergrond met led-statafels. Optredens van Ozark Henry (vrijdag) en Flip Kowlier (zaterdag) zetten de muzikale noot, waarna de Winsol huis-dj de mensen tot in de kleine uurtjes entertainde.

 

 

Sterk logistiek staaltje

"Een plenaire zitting, gevolgd door een walking dinner, optredens en een feest... de logistieke uitdagingen waren niet min", vertelt Thijs Bekaert. De tribune schoven we weg om een ware eventruimte te creëren, maar dat klinkt eenvoudiger dan het was." Isabelle Baudoncq (Marketingverantwoordelijke Winsol) klinkt alvast tevreden: "De knowhow van de mensen van Dazzle Events bleek van goudwaarde. De uitnodiging, de inkleding van het event, de animaties, de organisatie van het plenaire gedeelte, het gadget bij het buitengaan... ze zetten hun creatieve stempel op elk detail. Bovendien drongen ze ons hun visie niet op. Wel integendeel: onze specifieke wensen en ideeën vormden steevast het uitgangspunt. Zo konden wij als organisatie meevieren en genieten van dit unieke jubileum."

 

Wordt vervolgd…

 

Er staat nog heel wat op stapel naar aanleiding van 140 jaar Winsol. Bij Dazzle steken ze de koppen bij elkaar om ook nu weer het maximum te halen uit elk event. U hoort er nog van!

www.dazzle-events.be

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures