Eerste Virtual Reality Restaurant in Nederland

Eerste Virtual Reality Restaurant in Nederland

Virtual Reality wordt steeds meer werkelijkheid. Restaurant WT Urban Café & Kitchen in Utrecht is het eerste Virtual Reality Restaurant in Nederland. Met een speciaal menu gekoppeld aan verschillende Virtual Reality ervaringen wordt een bijzondere avond gecreëerd. 

 

Er staat een mooi gerecht voor je, maar hebt geen idee hoe het tot stand is gekomen en waar de producten vandaan komen. Initiatiefneemster Linde Verbaas van VR Owl ging opzoek naar een manier om deze kennis tijdens het dineren op de gasten over te brengen. Door het toevoegen van een extra zintuiglijke belevingen wil VR Owl de culinaire liefhebber op een vernieuwende manier kennis laten opdoen over de gerechten en zo smaakbelevenis beïnvloeden.

 

Het voorlopig eenmalige project is een samenwerking tussen Linde Verbaas van VR Owl en Wes Schreutelkamp & Joost Bergensteijn van WT Urban Café & Kitchen. Laatstgenoemde heeft speciaal voor deze avond een menu opgesteld dat past bij de Virtual Reality belevingen. Zesentwintig uitverkorenen gaan de aller eerste Virtual Reality restaurant avond beleven.

Reageer op dit artikel

Heb je al een account op eventplanner.be? Meld je aan
Heb je nog geen account? Schrijf je comment hieronder:

Lees ook

Advertenties

In de kijker

Nieuwsbrief

Nieuws

EVENTPLANNER - Kevin Van der Straeten Bestel nu!

Vacatures